Chcete kupit Leaf ?

milan84

Senior member
Pridal sa
8 jún 2015
Správy
3.267
Keby sa tu objavil zaujemca o Leaf prva, ale aj druha generacia, prosim kontaktujte najprv mna alebo ineho majitela tu z fora.
Slovenske aj zahranicne stranky su plne priekupinikov, spekulantov, ktori ani netusia ake auto predavaju. Na pravidelnej baze sa objavi lacnejsi Leaf, ktory prekupi bazar a prihodi par tisic navyse.
Chcem tak mozno niekomu pomoct pred popalenim sa zlou kupou a skusenostou z elektromobilom.
Inzeraty sledujem pravidelne, rad poradim ;)

Je zaujímavé ako teraz vyzerajú inzeráty na Leafy. Keďže som za posledné dva roky predal 4 EV, aj ja môžem kupcom len povedať, dajte si veľký pozor.
Keď vidím tie staré vraždy za ceny ročných predvádzačiek, rozmýšľam kto sa nachytá ale asi málokto, lebo predajné ceny sú úplne inde a niektoré inzeráty sú tam doslova roky. Treba dávať veľký pozor. Z aktuálnej ponuky neviem čo by som si vybral. Niektorí dokonca zdražievajú. Za 5 ročné autá chcú polovicu ceny, keď ročné sa predávajú o 30% z ceny. Potom za 4 roky klesne o 20 % ?

Moja rada kupcom:

Pozrite si mobile.de, kde je ozaj násobne väčší výber a potom si zoberte, že na našom menšom trhu sú ceny ešte menšie, lebo potenciálnych kupcov je na menšom trhu menej.

Komentár
hej, ja tiez zasnem nad starymi vrazdami a detto sice novsie, ale uplne holoty - Visie.
Konkretne teraz za jedno s uz klesnutou kapacitou baterie (11 paliciek) pytal autopolis cca 14.000 co je nezmysel roka. Pred tyzdnom ten inzerat zmazali a dnes sa auto objavilo v TT bazare za cenu 15.200 :D
Zial, kopa ludi (neznalych) na to skocia. Viackrat taketo inzeraty zmizli a uz sa neobjavili, takze auto sa predalo.

Komentár
Späť