Dojazd

Andrea123

Junior member
Pridal sa
30 okt 2019
Správy
30
Zdravim, nejaka skusenost v poslednej dobe dojazd Ba -Ke? Cez ZV? Konkretne v Ke nabijacka na Moldavskej.. to Biznis centrum kde je nabijacka Tesla je otvorene stale ?niekde som nasla Ze su zavory ...kedze dojdem zajtra zo Zvolena pri plnom dobiti cca na 13% podla navi...nerada ale niekde ho budem musiet dobit a stat dobrych par hodin na nabijacke..😬aby som vedela zas fungovat po Kosiciach ...ci nechat auto nabijat na Moldavskej a ist taxikom k nasim🤦‍♀️Dakujem

Ved ak na Moldavskej budu zavory mas Tesla v AuparkKE (kino, kava, shoping a par hodin zbehne) :), alebo v OC Galeria mas ZSE UFC-HUB 350kw a mas raz dva dobite. Pripadne VSE na Mlynskej zdrama a poflakat sa po parku/namesti lebo len 22kw.

Komentár
Dakujem😆jasne poflakam .. a ta ZSE a zbytok oznacenia je coo? Je tam nutna registracia a l
dobijaniu tam pottebujem redukciu? Sorry ale blond a este sa zaucam ... v elektromobilite 😊

H
head komentoval
Samotny adapter stoji asi tych 170 eur ale starsie modely S a X potrebuju nieco zmenit aj interne aby ten adapter fungoval a vtedy to stoji 500 eur. Treba kontaktovat servis a tam povedia ci staci adapter alebo to treba prerobit najprv.

T
Taur komentoval
Aha, tak sorry. Som myslel ze uz vsetky EU maju. Toz som nist nepovedal. :) Ale taky CCS adapter by mal byt potom pre nasinca asi povinna jazda vzhladom na siet superchargrov vo vychodnom bloku. :)

T
Taur komentoval
Mozno sa najde nejaky KE Teslak gentleman co si da rande s blondynou v nesnazich a poskytne jej svoj adapter zajtra na hodinku. Ten CCS mam na mysli. :)

Daaaakujem
vam vsetkym, CCS mam takze super dalsia
vedomost .. X mam nove takze bude pasovat..a kavu dam s barkym kto ma Teslu.. nech si vymenim skusenosti a hlavne moje pretrvavajuce neprijemne 😉

Prílohy

• photo5622.jpg
    photo5622.jpg
    93,4 KB · Zobrazení: 12
3 Komentáre
T
Taur komentoval
Toz si s Tebou kavu nedam. Ci sa rata aj ak mam vyrobok z Tesla Stropkov a.s. ? :)

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Mozem sa opýtať? Ten adapter si dostala k autu?

V
Vrso komentoval
Pridem ja kafe, poobede budem KE. Pisem Ti PM

Ano tato bola sucastou ale na 380
nebola
napriklad

1 Komentár
matchke
matchke komentoval
A bolo k auto pribalene UMC1? Možno je to už len jednofazová UMC2 a preto červený trojfáz chýba. Tam je klasicka zásuvková vidlica a taká modrá vidlica.

Späť