Domace nabijanie - wallbox Victron Energy EV Charging station

• Autor témy Autor témy Maco7
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Maco7

Active member
Pridal sa
23 nov 2018
Správy
254
Vcera som doma napojil a spojazdnil moj novy wallbox Victron Energy EV Charging station .
Nakolko mam doma zostavenu offgrid elektraren a menice od Victronu , tak mi tato nabijacka funguje skvelo . Bezproblemova komunikacia , pripojenie a perfekny prehlad.
Wallbox som pripojil na tri fazy , po prvom spusteni pripojil na wifi siet a krasne mi to nabehlo a funguje zo systemom . Jednoduche nastavenie wallboxu cez mobil alebo web rozhranie a mate moznost si vybrat tri mody a to : manualny , auto rezim alebo shedule (nabijanie podla vasho navoleneho casu ) . Momentalne to skusam na auto a krasne to funguje . Mam nastavene na wallboxe ze ked sa bateria na solari nabije na 90% , až potom pusti nabijanie auta na automatiku , cize podla intenzity slnka si samo pridava alebo ubera vykon nabijania auta.. pre mna je to TOP ! Som spokojny ..

Prílohy

• charge 3P auto režim.png
    charge 3P auto režim.png
    172,5 KB · Zobrazení: 19
Mám podobné skúsenosti, tiež mám Victron a skúšal som aj ich WB. Ty máš riadne silný FV systém, mal by som záujem sa o ňom dozvedieť viac. Pokiaľ by si mal chuť pokecať, volaj 0905206385

Komentár
Vie tá nabíjačka pozastaviť nabíjanie a prepnúť na jednofazovy režim keď výkon ktorý je k dispozícii klesne pod 3,6 kW a naspäť?
Ja pouzivam Victron v spojení s Loxone nabíjačkou a tam to funguje skvelo vrátane tohto prepínania.

1 Komentár
Maco7
Maco7 komentoval
tak to som neskusal , mam nastaveny minimalny vykon 10A , dnes som otcovi nabijal ZOE , islo to krasne a potom som si este dotlacal Iioniq 5 a nabijalo . Samozrejme 3F . Ked nabijam starsiu Konu 64+ tak sa nabija jednofazovo automaticky a ide to tiez ... (ako to mam vyskusat , test , o com pises? )

Späť