ejoin Oravský Podzámok

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
ejoin nabíjacia stanica v obci Oravský Podzámok
Oravský Podzámok 29, 027 41 Oravský Podzámok
Popis:
AC: 2xTyp-2, 22kW - GPS: 49.259998, 19.359517
DC: 1x CCS2, 25 kW - GPS: 49.262026, 19.356823
Platba: podľa cenníka
Otváracia doba: Nonstop
Prevádzkovateľ: ejoin
Email: info@ejoin.eu
Tel: +421 424 111 111
Webstránka: http://www.ejoin.eu/

Click image for larger version  Name:	IMG_20200929_153801.jpg Views:	298 Size:	268.4 KB ID:	64509

Naposledy upravené:
Dobrý vecer

Vdaka bohu aj Vám za kazdu nabijacku ale v Podzamku alebo v Dolnom Kubíne by bola pre nas malobaterkacov super aj DC nabijacka,S našimi dojazdmi +- 100 km je problem dostať sa s EV na tu krásnu Oravu na jeden sup ,jedine pridať do plánu Zuberec kde je jedine DC a nedajbože ze nebude fungovat.Nocľah bude nevyhnutnosť..,😀Na tej AC 22 by sme stali vecnosť...

3 Komentáre
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Dolný Kubín máme v hľadáčiku už nejaký ten čas, tak dúfajme, že sa tam raz dostaneme tiež ;)

J
jaron komentoval
Dobry vecer.fajn sprava...
Pomohlo by to aj rozvoju Evciek,myslim si .
A bude tam aj DC alebo iba AC??

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
no určite by sme chceli aj DC tam dostať niekedy v budúcnosti. Uvidíme, všetky možnosti sú otvorené ;)

Aktuálne funguje?

1romeo1
1romeo1 komentoval
ked som ešte nemal EV tak tam na vstupe sa platí parkovné, to horšie miesto nevedeli najsť.

T
Taur komentoval
1romeo1 No ja som sa pytal tetusky v budke ci musim platit ked sa idem nabijat povedala ze nech idem, tak skus stastie ak si sexy ako ja. ;) Snad tam nebude dedo. :) :) ;)

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Dobrý deň, v prípade nabíjania nie je potrebné platiť parkovné ani v sezóne.

Ahojte,

v Oravskom Podzámku už nájdete aj 25 kW DC stanicu v sieti ejoin GO. Umiestnená je však na inej lokalite ako AC stanica. Nájdete ju za autobusovou zastávkou pri obecnom úrade. Konkrétne GPS súradnice sú 49.262026, 19.356823

Nabíjacia stanica je v majetku obce, ktorá zodpovedá za umiestnenie (lokalitu) a aj prípadnú úpravu okolia.

filedata/fetch?filedataid=8657

Príjemné nabíjanie! :)

Naposledy upravené:
Komentár
Späť