ejoin

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
DC v Auparku dnes zhasnute, vypnute. Zatial sa na to fakt neda ani trochu spolahnut.

Komentár
Nový ejoin, nové... 🤔
Pripravujeme pre vás veľmi veľa noviniek! Zostaňte s nami, povedzte to všetkým známym, sledujte nás 🧐
Info už čoskoro!
Zaži nabíjanie s ejoin 🔌 #zažiejoin

Komentár
Nový ejoin, nové...služby!
1f60d.png
Vitajte v novej sieti ejoin GO!
1f973.png

Okrem rýchlych DC staníc sa môžete tešiť aj na vylepšené AC stanice, nové funkcie a mnoho ďalšieho
1f4aa.png

Našu novú sieť ejoin GO tvorí už 16 DC staníc na Slovensku! Každá dosahuje výkon až 60 kW a vie nabíjať prúdom až do 180 A! A autorizujete sa na nich pomocou našej RFID karty. Okrem týchto šestnástich lokalít s DC stanicami, sme začali s osádzaním aj v Česku, kde sa už čoskoro môžete tešiť na expanziu siete ejoin GO! No a kde tieto DC stanice nájdete? Sledujte nás!

16 nových dc_Kreslicí plátno 1.jpg

Nová sieť, nový zážitok z nabíjania
1f50c.png
wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

2 Komentáre
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
A kde je tých 16 staníc ? Na nabky.com vidím 3 a u Vás na stránke je len nejaká mapa dediniek, čo dostali dotáciu. Treba viac hľadať ?

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Každý deň zverejníme jednu lokalitu do 1.4. Sledujte nás aj na facebooku, tam o tom píšeme viac podrobností :)

S novinkami pokračujeme! 🤩
Od 1.4.2021 spoplatňujeme nabíjanie na DC staniciach a to uvádzacou cenou 0,23€/kWh 🎉

Meníme tiež obchodné podmienky a aktualizovali sme cenník, ich presné znenie nájdete na: https://go.ejoin.eu/

Pre spustenie nabíjania na DC stanici je potrebné vlastniť RFID nabíjaciu kartu, ktorú získate registráciou. 💳
Po registrácii dostanete dočasný kód, pomocou ktorého sa môžete autorizovať a stále zadarmo nabíjať na AC staniciach. Pre použitie DC staníc je však nevyhnutné počkať na RFID kartu. Tak nestrácajte čas a registrujte sa už dnes, aby ste mohli naplno využívať naše nabíjacie služby! 🔌

Ako zaplatíte? 💰
Po skončení nabíjania sa Vám na displeji stanice zobrazí informácia o nabíjaní, s presným množstvom nabitých kWh. Raz mesačne obdržíte výpis z nabíjania s faktúrou na úhradu.

Tešíme sa na Vás na našich staniciach! Ostaňte s nami a nabíjajte v sieti ejoin GO! 🥳
cena.jpg

J
jeeff komentoval
Ved to pisu v tom prispevku:

Po skončení nabíjania sa Vám na displeji stanice zobrazí informácia o nabíjaní, s presným množstvom nabitých kWh. Raz mesačne obdržíte výpis z nabíjania s faktúrou na úhradu.

ja z toho chapem, ze pride mesacna FA ktoru normalne uhradis prevodom.

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Keďže dávame von nový cenník, tak je snáď jasné, že starý je neplatný.
Na AC odporúčame autorizáciu kartou, už len z dôvodu, že nemáme niečo ako "univerzálne nabíjacie heslo". Tieto heslá odlišujeme od lokality a do budúcna si na ne určite nie je dobré zvykať. Aj keď sa autorizujete kartou, do faktúry to nebude započítané samozrejme :)
A áno, výpis s faktúrou bude zasielaný raz mesačne a platí sa klasicky prevodom. Všetko je to spísané v obchodných podmienkach aj v cenníku, stačí sa prečítať ;)

Miroslav Rojko
Keďže starý cenník je na hlavnej doméne a nový na novej poddoméne, o ktorej málokto vie, tak to až take jasne nie je.

Ja chcem poprosit vedenie firmy aby pri vyvoji druhej generacie nabijaciek mysleli aj na dizajn. Tento sa mi naozaj ale naozaj nepaci. resp. ruku hore komu ano. :-) Inspirujte sa SCH, alebo uz aj UFC ABB ktore ma ZSE su krajsie. Toto je fakt otrasna krabica bez kusku fantazie a vkusu.

Komentár
Nevie prosim niekto nieco o tajomnej nabijacej stanici Ejoin v Lozorne pri ihrisku? Stoji tam uz asi rok, bol som sa tam aj pozriet, svieti tam nejake posledne nabijanie akoby zamrznute. Pisal som email do Ejoin v oktobri, odpisali ze pracuju na jej spusteni. Pisal som opat vo februari, doteraz bez odpovede. Pisal som tu na fore spravu uzivatelovi Ejoin, tiez bez odpovede. Uprimne by ma po tolkej dobe zaujimalo, na com to stoji. Ze sa uz k nej ani nechcu vyjadrit. Rad by som obcas tu stanicu vyuzil.

Na mapke na svojej stranke ju samozrejme zobrazuju.
https://www.ejoin.sk/wp-content/uploads/2020/09/mapa-1.jpg

Naposledy upravené:
milan84
milan84 komentoval
Zamex tam to bude o tom, ze ani oni nevedia. Inak by to uz bolo vyriesene. Pamatate, ako dlho rozbiehal nabiajcky GW pred par rokmi? vsetko okolo backendu, komunikacie atd. To nie je, ze hrrr, postavame nabijacky :)

W
Wilo komentoval
Prispevok z EU fondov bol uz nacerpany, nabijacka stoji. Co viac chcete? :) nejaka funkcnost a vsetko ostatne su uz sekundarne zalezitosti…

1fisker
1fisker komentoval
Podľa mňa ejoin bol "len" dodávateľ mnohých nabíjačiek, ktoré si potom mali prevádzkovať nejakí majitelia. Tí ale na to kašlú, vyčerpali dotáciu a zbohom. Takže v tomto prípade asi nie je problém na strane ejoinu. V každom prípade je to opäť príklad bezbrehého míňania peňazí len tak.

2 Komentáre
T
Taur komentoval
Dony Odkial si cerpal podklady? Nesedia ti minimalne farbicky. v OC Accept Presov nieje DC, su tam 4xAC, aspon pred hodinou tak este bolo.
A v Tatranskych hoteloch Solisko a Sliezky dom tiez pochybujem ze su DC. V BB Lux posledne co som bol tiez len AC, ale je to uz vyse pol roka mohli zmenit, ale nemyslim. Zvysku tvojej mapy tym padom asi tiez nebudem velmi verit.

Savi
Savi komentoval
Ocenujem snahu. Spravil si viac ako ejoin, pretoze ani po vela mesiacoch zatial nedokazali dat ziadnu mapu na ich web, co je prinajmensom zvlastne. No na druhej strane ejoin stanice su na nabky.com a nevidim velky zmysel udrziavat a aktualizovat dalsiu mapu.

Už by to malo byť ok. mal som posunutý jeden parameter v tabuľke. Údaje mám z EJOINU aj s GPS súradnicami

Komentár
No aj v novej mape je nabijacka Lozorno, na ktoru som sa tu stazoval ze nikdy nebola spustena :) Prosim upravit na "plan AC", vdaka.

Komentár
web ejoin.sk redirektuje na ejoin.eu a ten napise ssl chybu, ze nesedi certifikat, ktory je podpisany pre ejoin.cz
a ejoin.cz tiez redirektuje na ejoin.eu a potom napise zase tu istu chybu

This server could not prove that it is www.ejoin.eu; its security certificate is from ejoin.cz. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection.

Komentár
Ahojte, ide vam pustit nabijanie bez karticky? Skusal som vsetko co sa pri stojane dalo a neslo ani kartickou (pouzil som prvykrat) ani inym sposobom napisanym na nabijacke. Nabijacka v HE.

2 Komentáre
T
Taur komentoval
heslo neslo?

janulo
janulo komentoval
Taur V Humennom je DC a to myslim inak ako kartickou nezapnes.

mozeg ako sa ti to spravalo? Mne eJoin niekedy vyhodi isolation test error, ale staci skusit znova.

Asi sú na dovolenke, telefón nedvíhajú, na mail neodpovedajú. Alebo už toho majú moc a nestíhajú. Znova škoda...keď kvantita má prednosť pred kvalitou.

Komentár
Musím sa pridať k negatívnym "konzumentom" teda skôr tým čo berú nabíjanie na ejoine ako niečo neuskutočnitelné. Posledná negatívna skúsenosť na autoumyvárke Familly Bešeňová, stál som tam ako rybár 15 minút ale nabíjanie sa mi nepodarilo spustiť, ani kartou ani nejakým QR kódom. Hlavne že tam svieti app (ktorá stále určite nie je) Beriem to už ako samozrejmosť že na zelené nabíjačky sa netreba spoliehať a linka funguje asi len keď tam ja nepotrebujem volať.. reklama elektromobilite ako lusk
PS: asi mám ja zlú ejoin kartu?? Dá sa to zistiť?

2 Komentáre
EV_Future
EV_Future komentoval
ja si tiez myslim, ze mam zlu kartu, ale zistit sa to asi neda, mozem iba predpokladat. Aj som im pisal na mail, ze som skusal 4 rozne stanice po Slovensku a nikde mi to nespustilo nabijanie, vzdy sa na obrazovke objavili rozne errory. Tak len odpisali protiotazkou, ze ake mam auto, a ked som im odpovedal, tak dalej sa uz neozvali, presli 2 mesiace a nic. Pritom kludne by som aj poziadal a zaplatil novu kartu, ak by bola funkcna, pripadne zrusit konto a zalozit nove - ale nic z toho sa momentalne neda, kedze nemaju dokonceny system, po prihlaseni do konta sa neda robit doslova nic. A o mobilnej aplikacii mozeme zatial iba snivat :)

milan84
milan84 komentoval
ejoin pomaly zistuje, ze prevadzka verejnej siete s backendom, funkcnou aplikaciou a nonstop hotline je nieco zlozitejsie, ako podliezat ceny vo vyberovom konani ;)

To naozaj s Ejoinu nikto nečíta toto fórum?

3 Komentáre
H
hudino komentoval
je tu pravnik?, ked nato poberaju dotacie, nemusia nahodou aj splnit nejaku funkcnost (%-dostupnosti ? )

T
Taur komentoval
hudino Nepravnicky tipujem ze dotacie sa nepoberaju na DC lukrativne umiestnene, ale na AC nabky po zapadnutych obciach a tam je funkcnost pre kazdeho zabezpecena cez uniheslo pre nabijanie zdarma.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Tak, tak, myslím si že právne majú všetko ošetrené, ved ide o peniaze. Služby a funkčnosť sú druhoradé a nepodstatné.

Sly a ďalší, komu nefunguje nabíjanie, aký konkrétny problém máte? Po priložení karty napíše Error alebo je problém niekde inde?

1 Komentár
Sly
Sly komentoval
play3man Prepáč že som neodpisoval, bol som teraz pár dní "mimo" 😉
Ale zase som o trochu múdrejší. Bešeňová carwash mi zas nechcela spustiť nabíjanie kartou (napíše chybný kód, pritom na obrazovke potvrdím spustiť kartou ktorú následne priložím) volal som na linku, našťastie som to stihol v pracovný deň a čas a z tade mi na diaľku priradili kartu k stojanu a nabíjanie sa spustilo. Ale keďže som nechcel stáť pri stojane a potreboval som odbehnúť, jasné že nabíjanie sa zrušilo kým som sa vrátil. Skúšal som opätovne spustiť nabíjanie kartou a robilo to isté čo na začiatku. Kartu neprijalo. Takže stále je pre mňa ejoin len pekné búdky okolo cesty na ktorých nenabijem. A to som mal to isté pri Krištofovi na AC stanici mi napísalo neznáma karta. Žena je už skeptická voči zeleným nabíjačkám a berie to ako fiasko

minulý týždeň skúsil som nabíjať BMW i3 120Ah na ejoin DC v Bratislave Galivneho BC, na Kolibe U sv. Krištofa (blizko Banskej Bystrici), v Bešeňovou a v Spišskej Novej vsi a všetci stanice su prijímali kartu rfid (ejoin), su testovali isolatiu, spustili a ihned su prerušili nabijanie. Skúsili som mnohokrat a len stanice v spišskej novej vsi nabijal úspešne na druhím pokusom.
možno že softver DC staníc nema rad BMW i3 :-(
Nemal som take problem s nabijačkami DC ABB, Delta, Circontrol a.t.d. len ejoin DC. (len DC - ejoin nabijačky AC funguje ok)

Naposledy upravené:
1 Komentár
Miroslav Rojko
Ano, softver stanic je velmi vyberavý. Takže uspesnost 25%. - no pomaly sa zlepsuju.

Od 1.10.2021 nový cenník nabíjania, 0,19 €/kWh za AC nabíjanie a 0,26 €/kWh za DC nabíjanie.

Prílohy

3 Komentáre
D
dango komentoval
takze slubovanych 9c za AC sa nekona ;)

D
dango komentoval
Inac som zvedavy, ako sa Ejoin s politikou parkovania bude spravat, ak ich stanica svojvolne prerusi nabijanie (ako sa mne na AC stalo vcera)

W
Wilo komentoval
Tak zistili, ze jedna vec je nahadzat nabijacky z EU dotacii ked to plati niekto iny, a druha vec je platit za elektrinu a udrzbu ked uz nikto nedotuje :) Treba byt s tymi cenami realista, casy gratis nabijani su uz prec. Tych 19 centov povazujem este za triezvu cenu, bude aj horsie :)

Retro Bratislava... isiel som okolo vcera o 14:00 a nasledne o 15:00. obe miesta pre nabijanie elektromobilov boli o 14-tej aj o 15-tej boli obsadene spalovakmi. ked to tak bude dlhodobo, Ejoin nezarobi nic.

1 Komentár
D
denial komentoval
benzinol novy svet BB, ked som tam minule nabijal, na jedno zelene miesto sa postavil spalovak.

chcel som mu aj nieco povedat, ale najprv som sa zacal lepsie obzerat
a nikde som tam nevidel ziadnu znacku, ani zvislu, ani vodorovnu, ze parkovanie iba pre elektromobily ...

da sa nejako niekde lahko zistit/vyfiltrovat kde presne ma ejoin DC nabijacky ?
napr nejaka url, ktoru ked nacitam o pol roka, tak tam bude ich aktualny zoznam ?

1 Komentár
nick81
nick81 komentoval
Toto chýba aj mne. Hladať si na webe go.ejoin.sk medzi AC/DC ikonami v jednej farbe. Ak by to dali aspoň do roamingu Gw/Dcs, aby to bolo viditeľné aj inde a dalo sa s tým plánovať/filtrovať. Tu klikneš v mape na stanicu a "An unexpected error has occurred." :-/

Späť