ejoin

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Pri firme u ktorej sa za dobíjanie da platiť iba dobitym kreditom by som sa za takýto spôsob komunikácie ani nečudoval 😂

1 Komentár
P
play3man komentoval
Dobitym "kreditom", ktorý si vieš sám kedykoľvek poslať naspäť, ale aj priamo ad-hoc alebo cez platobný terminál... 🙈 Takmer som tvojim "overeným" informáciám uveril....

Pri firme u ktorej sa za dobíjanie da platiť iba dobitym kreditom by som sa za takýto spôsob komunikácie ani nečudoval 😂

Co stále nič nemení na tom ze je to úplný nezmysel. Našťastie je tu dosť prociderov kde zapojím pipnem a neriešim. Tak ako to ma aj vyzerať. Sme v roku 2024. Dobíjanie kreditu? V tejto dobe? To potrebuje neskutočného dementa aby take niečo vymyslel.

2 Komentáre
P
play3man komentoval
Vidíš, ja na ejoine pichnem kábel a nepipam nič. Auto sa autorizuje samé a nabíjanie sa spustí...

H
head komentoval
To dobijanie kreditu je nejaka novinka? Minule som nabijal cez ejoin a tento tyzden mi prisla faktura. Nemam tam ani platobnu kartu, platim az dalsi mesiac po nabijani. Ja nabijam vacsinou doma, ejoin tak raz do roka :D.

Dobíjanie kreditu je ich štandard 😂

1 Komentár
D
denial komentoval
aky ejoin standard ?
ja nabijam bez kreditu a potom mi pride faktura, ktoru zaplatim, ak obsahuje cislo uctu

469625819_18149936566351437_2842951889237666482_n.jpg

Komentár
V Detve pred LIPA PARK sú dve nabíjačky EJOIN. 2xDC a AC. Na DC vôbec nejde veľký displej, iba svietia porty na červeno. Viete mi niekto zistiť prečo je to tak ?
Naabíjanie sa nedá aktivovať ani na jednej, hoci vyzerajú že sú zapnuté

3 Komentáre
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Dobrý deň,

niekto na nabíjačke zatlačil červené tlačidlo STOP. Stačí ho otočiť a zavolať na infolinku, stanica sa následne restartuje a nabíjanie bude fungovať. Displej pravdepodobne bude nutné vymeniť, ale nabíjanie bude funkčné.

S pozdravom
ejoin

cio
cio komentoval
Ďakujem, skusim

PistaTT
PistaTT komentoval
v apke tato lokalita svieti ako offline... rovnako Lipa Park vo Zvolene... oplati sa tam skusat nabijat alebo radsej na juznom tahu vyuzit sluzby konkurencie?

Späť