Green Bay Residence

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
ejoin nabíjacia stanica pred bytovým komplexom Green Bay Residence
Karpatská 7721, 911 01 Trenčín
Popis:
AC: panelová nabíjacia stanica 1xTyp-2, 22 kW
GPS: 48.884686, 18.023993
Platba: Zdarma prvé 3 mesiace, potom podľa cenníka
Ováracia doba: Nonstop
Prevádzkovateľ: ejoin
Email: info@ejoin.eu
Tel: +421 424 111 111
Webstranka: http://www.ejoin.eu/

Naposledy upravil moderátor:
Včera som po ceste chcel nabíjať na tejto nabíjačke. Dosť som sa na to spoliehal. Navigácia ma motala po všelijakých uličkách až som prišiel k nabíjačke pokrytej pavučinou. Tušenie sa naplnilo. Po pripojení kábla a autorizácii zahlásila server offline. Na zákazníckej linke telefón nikto nedvíhal. Až na druhý deň ráno ma zobudila milá slečna, že akože čo som od nich chcel. Keď som jej povedal dôvod, ospravedlnila sa za nefunkčnú nabíjačku. Tak som jej to položil, lebo skoro ráno sa mi naozaj nechcelo zvyšovať hlas. Ďaľšiu skúsenosť píšem inde. Čítajte s porozumením.

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
ďakujeme za všetky zlé aj dobré poznámky, skúsime sa čo najrýchlejšie celú situáciu vyriešiť :( moc sa ospravedlňujeme a dúfame, že na nás nezanevriete

I
Iva Zuz komentoval
Porucha sa stať môže, ale možno trochu smutné je, že ja som na tejto istej chcela nabiť deň pred tebou (pondelok), s rovnakým výsledkom - nedovolala som sa a slečna po niekoľkých hodinách volala a povedala, že to idú hneď riešiť. No nepotešilo ma to tiež.

jux
jux komentoval
Podla mojho nazoru zakladnou povinnostou prevadzkovatela nabijacky je - aby elektromobilista nabil aj ked ma nabijacka problemy s vlastnym softverom, konektivitou alebo backendom.
Ked prevadzkovatel nabijacky nedokaze zabezpecit korektnu prevadzku nabijacky, tak ma prepnut nabijacku do neautorizovaneho rezimu aby kazdy elektormobilista nabil hoci aj zadarmo aj v pripade, ked zlyha niektory z komponentov komunikacie ci autorizacie. Pravdepodobnost nefunkcnosti samotneho nabijacieho hardveru je velmi mala, vecsina problemov je v autorizacii a suvisiacich zalezitostiach. Legislativa EU sice nariadila prevadzkovatelom, ze kazdy kto pride na hociaku nabijacku musi vediet nejakou formou nabit, no ak prevadzkovatelovi nefunguje komunikacia ci autorizacia, tak nenabije. Preto pri poruche autorizacie by malo byt mozne nabit bez autorizacie.
Zase musim spomenut pristup tesly... Ak maju softverovy problem tak radsej dovolia nabit kazdemu zadarmo (nedavny bud v softveri SC 3). Alebo tiez nedavno, ked niekolko hodin nefungoval system prihlasovania sa do auta cez mobil, no nabijanie na SC kazdemu fungovalo.

Nabíjačka mne fungovala perfektne. V noci pekne osvetlená. Navigovať som dal z linku na nabky.com cez waze a doviedlo ma to pekne rovno pred nabíjačku. Vďaka Ejoin EU za možnosť nabiť. :)

Prílohy

• photo6343.jpg
    photo6343.jpg
    162,3 KB · Zobrazení: 10
  • photo6344.jpg
    photo6344.jpg
    56,6 KB · Zobrazení: 10
  • photo6345.jpg
    photo6345.jpg
    217,4 KB · Zobrazení: 10
1 Komentár
1fisker