GreenWay - Auto Gabriel - Volkswagen Presovska

Auto Gábriel

Junior member
Pridal sa
10 jan 2018
Správy
5
Prešovská cesta 73, 040 01 Košice
Popis:
2x DC CCS 150kW
1x AC Typ2 22kW​
GPS: 48.735169, 21.275761
Platba: GW spoplatnené, na kartu.
Otváracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: GreenWay
Email: info@greenway.sk
Tel: +421 2 330 56 236
Webstranka: www.greenway.sk
Na mape:

Foto:

Toto je nabíjacia stanica Auto Gábriel - Volkswagen Prešovská, Prešovská cesta 73, 040 01 Košice. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Naposledy upravil moderátor:
Na tejto nabijacke som nabijal 2x, s odstupom 3 tyzdnov naposledy minulý tyzden. Zakazdym zo začiatku cca 5 min.nabíjala max 130kW a nasledne klesla na cca 90kW. Greenway o tom vie a riesi to, ale nedari sa im.

Komentár
Nabijal som na tejto nabke a vyzera to tak, ze to este stale neopravili. Asi na minutu mi to dalo 112kW a potom to kleslo na 74kW (SoC bolo na 16%) a uz neslo vyssie. Nahlasil som to do GreenWay a po par hodinach mi volal ich technik spat. Na dalsi den mi aj dal vediet, ze uz objednali nahradne diely. Tak snad nabuduce uz pojde, ako ma.

Komentár
Zdravím, na tejto adrese je od 9/2022 nová nabíjačka Greenway - 2x DC CCS 150kW a 1x AC Typ2 22kW. Pripájam aktuálne foto. ​

foto.jpg
foto 2.jpg

Komentár
Späť