Kalendar a pre-conditioning

Jiri GrandPa

Senior member
Pridal sa
25 dec 2016
Správy
3.844
Referral
viera8131
Vyvstala mi potreba mat auto vyhriate v urcity cas, opakovane 2x do tyzdna. Urobil som synchronizaciu s kalendarom, ale nikde som tam nenasiel moznost, aby mi auto samo spustilo kurenie.
Nieco sa mi mari, ze v predchadzajucich verziach pisali v navode, ze auto "sa uci ako jazdis" a podla toho spusti pre-conditioning. To sice nie je uplne to, co by som chcel, ale lepsie ako nic.
Neviete niekto ci a ako sa da nastavit aby auto spustilo kurenie a drzalo teplotu?

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Dik, vyzera to slusne. Mate niekto skusenost s tym "ucenim sa" auta a pravidelnymi jazdami? Funguje to? DOteraz som totiz nemal zdielanie kalendara zapnute.

J
jeeff komentoval
Bacha, ked takejto sluzbe das svoj tesla token a niekto ich hackne razom ma komplet databazu tesiel aj s prihlasovacimi udajmi. Kazdu bude vediet sledovat a odomknut (nastastie nie nastartovat, na to treba znova heslo). Ja som k takymto sluzbam paranoidny. V nastaveniach auta skus pohladat "Smart preconditioning" to by malo vediet aj podla kalendara (ak ho mas s autom synchronizovany) toto urobit.

Ja osobne to nepouzivam, ked vstanem tak aj tak mi urcity cas tvrva oblecenie, takze ak treba prve co spravim je zapnutie kurenia, za par minut je uz teplo (ak nechcem komplet roztopit sneh, to trva samozrejme dlhsie).

...Nieco sa mi mari, ze v predchadzajucich verziach pisali v navode, ze auto "sa uci ako jazdis" a podla toho spusti pre-conditioning. To sice nie je uplne to, co by som chcel, ale lepsie ako nic.
Neviete niekto ci a ako sa da nastavit aby auto spustilo kurenie a drzalo teplotu?
Ja som to počul Elona na nejakom videu hovoriť ale mne to auto nikdy nerobilo. Sa mi zdá, že je aj tlačítko v aute na to: "Smart Preconditioning".
.

Komentár
Späť