Model X naživo, pár fotiek

Mike007

Junior member
Pridal sa
10 jún 2016
Správy
10
Zdravím. Chcel by som sa pochváliť, že som mal toľké šťastie vidieť nový Model X. Objavil som ho pred predajňou resp. showroomom Tesly v Kodani. Neviem či už bol tento model určený prvým zákazníkom alebo šlo len o model do predajne. Mal ale platné ŠPZ čiže sa jednalo o funkčný model. Dojmy sú samozrejme skvelé. Nemal som šancu ho vidiež z vnútra, bol totiž zamknutý a zadné sklá boli čierne. Ale predná strana vyzerala veľmi podobne Modelu S. Čo ma zaujalo je jeho veľkosť oproti fotkám. Trochu klame telom, keďže má podobný štýl ako Sko no pritom je to SUV.

3KSTCOT.jpg

b4yCovm.jpg

Zk5F8Zu.jpg

k6ReHpq.jpg

2VTDbCK.jpg

OfUkjQM.jpg

*Videl som o pár minút aj Teslu Roadster a Modelov S vidím každý deň aspoň päť, čiže som videl všetky súčasné modely v jeden deň :D
v1g2CJL.jpg

Verzia 5 miesneho modelu X, kde su sedadla sklopene. Foto stranka Tesly Model X.
ui_five_seats_lhd.jpg

section-cargo.jpg

Komentár
Model X je vystevaný v auparku, aj skateboard . Neviete kto to organizuje?

Prílohy

• IMG-20170426-WA0002.jpg
    IMG-20170426-WA0002.jpg
    758,8 KB · Zobrazení: 12
  • IMG-20170426-WA0000.jpg
    IMG-20170426-WA0000.jpg
    841,2 KB · Zobrazení: 13
  • IMG-20170426-WA0001.jpg
    IMG-20170426-WA0001.jpg
    775,9 KB · Zobrazení: 13
Naposledy upravené:
Komentár
Doteraz vždy na Slovensku vystavovali len entuziasti vlastné tesly ale oni skateboard nemajú. Že by priamo tesla, možno Viedeň začala vyvíjať aktivity na Slovensku?

Komentár
To je Tesla na podnet Auparku. Súvislosti každému zapadnú do seba už o pár dní. ;););)

1 Komentár
J
jeeff komentoval
Ano, supercharger v Auparku by bol na dobrom mieste, vdaka vysokej budove je tam isto aj dostatok elektriny ;-)

Vďaka za info. V každom prípade či to bude jedno alebo druhé V každom prípade to bude pre slovensko vynikajúca správa. Teším sa.

Komentár
jux
jux komentoval
v co ine si dufal?

ivan32
ivan32 komentoval
Supercharger alebo nebodaj predajňu.

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Na predajnu je este skoro, ale to druhe coskoro. Ved sa to tu uz pisalo. Otazka je, ze kedy.

Späť