Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
100€ je veľmi dobrá cena za 1F 32A kábel, čo sa Ti nezdá ? V eshopoch sú po 150€ najmenej a káble väčšinou ľudia vozia v aute a sú ako nové. Nestarnú technológiami, je to kus materiálu, ktorý niečo stojí. Skôr mal pýtať 120€ ak je aj s krytkami na konektoroch alebo látkovým obalom.
Miroslav Rojko pytam sa preto aby som vedel co presne za tu cenu dostanem. Ja som nikde nenapisal ze ho ponuka draho.
Ked mi niekto ponukne alebo najdem 1F kabel za 70eur, tak je logicke, ze si zoberiem ten, a nebudem osocovat predajcu, ktory chce 100eur, ze je zlodej ako maju niektori vo zvyku.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.