Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Su tam 2 miesta , na parkovisku za zavorou,oproti zastavke autobusu smerom z Rusoviec. A medzi stojan zo zasuvkou Typ2. Ci funguje som neskusal.
Oproti som nasiel nieco co vyzera na pripravu pre dalsie 2 nabky ( husie krky s kablami)
No minimalne sa plati za parkovanie a to ak som spravne videl 0,5€ /hoda bolo na znacke pred zavorou.
Predpokladam ze aj za nabijanie sa bude platit v parkovacom automate lebo ten stojan ma (vyzeralo to tak) citacku ciarovych kodov podobnu ako pokladna kde sa plati za parkovne.
Detailne fotky nabijacky a parkovacieho automatu (30 minut parkovania zdarma). Na parkovacom automate je aj telefonicky kontakt (0902707473) a kedze nabijacia stanica je od tej istej firmy, je to kontakt aj na prevadzkovatela nabijacky.
Slnečnice sú úplne prvým miestom v rámci Slovenska a Čiech, kde je nabíjacia stanica integrovaná priamo do parkovacieho systému. To znamená, že s jedným lístkom, ktorý si vezmete pri vstupe na parkovisko, môžete zaplatiť parkovné, aj nabitie svojho auta.
Nabijacka Slnecnice Viladomy funguje. Plati sa spolu s parkovnym v automate: 8 centov za minutu nabijania + parkovne (30min zdarma, potom 0,50/1€ za hodinu). Prikladam aj foto s aktualnymi cenami a telefonickym kontaktom, ktory som hned aj vyuzil lebo ma nechcela pustit zavora a museli restartnut zariadenie.
Je to pomerne drahe nabijanie. 1kW vyjde 44-53 centov ak mate onboard nabijacku 11kW. Auta s pomalsim nabijanim sa neoplatia vobec nabijat. Pri 22kW to vyjde na 22-26 centov, takze sa tu akotak oplati nabijat len Renault ZOE.
Ako dlho mas tu teslu? Videl som tam v zone mesto nabijat jednu ale neviem ci cierna alebo modra ale este bola na prevoznych znackach. Nebol si to ty náhodou?
Catchcash Cierna na prevozkach som bol ja. Mam ju od piatku.
Vedla mna bolo biele Citigo, nebol si to ty?
Som dufal, ze pride majitel Citygo a porozpravame sa ale bol som tam len cca hodinu a popri nabijani som prechadzal checklist, ci je v aute vsetko ok.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Predpokladam ze aj za nabijanie sa bude platit v parkovacom automate lebo ten stojan ma (vyzeralo to tak) citacku ciarovych kodov podobnu ako pokladna kde sa plati za parkovne.