Slnecnice Petrzalka

Catchcash

Senior member
Pridal sa
23 dec 2019
Správy
1.287
Caute, na mapke vidim iba 1 nabijacku v zone Slnecnice mesto (Petrzalka). Co ja viem tak su tam 4 a kazda ma 2 boxy na type 2 (neviem aka rychlost). Je to aj v aplikacii ZSE. 2 su za zavorami (parkovisko Billa a na druhej strane) a 2 volne pristupne pri jednotlivych bytovych domoch A1 a A2. To mi dava celkom nadej, ze pri kazdom bytovom dome co tam bude zriadia taku nabijacku. Ak mate nejake dodatocne info prosim doplnte.

Mapa:

Naposledy upravil moderátor:
Rozpraval som sa s predajcom zo slnecnic a potvrdil mi ze pri kazdom bytovom dome bude nabijacia stanica (pravdepodobne od ZSE tak ako tie co su tam teraz). Zda sa ze sa nam to pekne rozrastie v tej lokalite :)

2 Komentáre
M
mozeg komentoval
Nevieš či aj v zóne viladomy. O chvíľu sa tam sťahujem. Zóna mesto má nabíjačiek habadej ale zóna viladomy nie.

Catchcash
Catchcash komentoval
Na to som sa nepytal nejako specialne lebo to mam dalej a az tak ma to nezaujimalo ale mozem skusit zistit :) Alebo kludne im zavolaj urcite radi poskytnu info.

Na ZSE mapke pribudol dalsi stojan (2 miesta) pri bytovom dome A3 - Slnecnice zona Mesto

Komentár
Bratislava-Slnecnice, Zuzany Chalupovej vsetky AC stlpiky uz treti tyzden ficia iba 3,7kW. Nahlasene nic sa neudialo.

3 Komentáre
Catchcash
Catchcash komentoval
Dik ze si dal vediet ja chodim iba tam nabijat prakticky a teraz niekedy sa chystam tak sa nebudem cudovat aspon. Ale neviem co sa deje lebo mal som parkrat problemy so stlpikom ale zvycajne do 3 dni to bolo poriesene ked som nahlasil.

vladozc
vladozc komentoval
Vcera som nabijal pri tom strednom kruhaci a davalo mi 11kW.

M
mozeg komentoval
vladozc 11kW ale to su 22kW stlpiky. Evidentne to prepli na 16A.

Späť