Nabijacia stanica Tesla na stenu

Teslanabijaciastanica

Junior member
Pridal sa
4 máj 2019
Správy
1
ak by mal niekto zaujem mat nabijacku doma dohodneme sa za rozumnu cenu... volat kludne v pracovnej dobe 0904341072

Prílohy

• photo4687.jpg
    photo4687.jpg
    26,6 KB · Zobrazení: 12
  • photo4688.jpg
    photo4688.jpg
    93,4 KB · Zobrazení: 13
  • photo4689.jpg
    photo4689.jpg
    75,3 KB · Zobrazení: 11
  • photo4690.jpg
    photo4690.jpg
    60,5 KB · Zobrazení: 12
Myslim ze vo vnutri su jumpre na prepinania aby sa dali nabijat aj ine EV. Mam i3 aka by teda bola cena? Dik Rasto

Komentár
Ja som si kupil wall connector priamo v Tesle a moj nikde nema napisane "Tesla only". A ked som sa na to v Tesle pytal, tak ani nevedeli, ze su aj "Tesla only" wall connectory :). Tym chcem povedat len tolko, ze tento connector bude asi z Tesla destination charger programu a nie priamo kupeny od Tesly. To ale nic nemeni na fakte, ze by sa to malo dat prepnut jumperom. Pochybujem, ze robia dve rozne verzie, ale aj tak by som si nabijanie na nom pred kupov najprv odskusal.

3 Komentáre
J
juris komentoval
Ci je tesla only alebo je pre vsetky auta sa da nastavit na kazdom tesla wallboxe priamo. Akurat to nie je zdokumentovane v manuali ale tu na fore to je v niektorom vlakne popisane ako sa to robi. Pokial si dobre pamatam tak je to otazka jedneho pinu/swichu.

H
head komentoval
V manualy je jeden switch pri ktorom nie je napisane na co sluzi a je k nemu napisane nieco v zmysle nech sa neprepina. Podla mna to bude on :))).

voloda69
voloda69 komentoval
Mal som ten wallbox rozobraty a su tam len switche na ampery a sposob uzemnenia. Nic ine som tam nevidel.

voloda69 Ja som ho mal rozobraty tiez a mozem potvrdit, ze tam su dva switche. Presne ako na tomto screenshote z manualu. Tipujem, ze switch cislo 2 je na prepnutie vsetky auta vs. Tesla only.

Screenshot 2019-05-08 at 12.12.21.png

2 Komentáre
J
juris komentoval
Hej to by malo byt ono.

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Spravne. Ked ho nechas hore nabija vsetky EV. Dole je to "Tesla only" s urcitymi vynimkami.

Späť