Nejde zakupit upgrades

temik.sk

Member
Pridal sa
20 nov 2017
Správy
118
Referral
artem25777
13C5B211-BFF9-4366-BBBE-452B6B9DBE45.png - Click image for larger version  Name:	13C5B211-BFF9-4366-BBBE-452B6B9DBE45.png Views:	0 Size:	196.1 KB ID:	73109
ahojte, trapim sa dva tyzdne ze nejde zakupit upgrades, po kazdom kliknuti buy upgrades hodi chybu, pripajam screenshot. vypisovanie mailov do Tesly na podporu skoncilo ziadnou odpovedou z ich strany. Prosim niekoho kto vie co treba robit alebo ma priamo kontakt na osobu ktora dany problem vie riesit dajte to sem prosim. dakujem

O aky upgrade ide? A preco to nerobis cez appku ? Ci rovnaky error?

2 Komentáre
temik.sk
temik.sk komentoval
v appke nezobrazi ani polozku upgrade, na webe ked kliknem na upgrade aby vobec ponuklo nieco vybrat co chcem hned skoci error

tomicse
tomicse komentoval
Mne to funguje.

Neviem sice o co presne ide, ale poslal by som mail so screen shotom Tesle, nech si to fixnu.

1 Komentár
temik.sk
temik.sk komentoval
setko som skusal co popisujes aj na rozne mailove kontakty aj na taky co mi sama poslytla Tesla, dva tyzdne preslo a ziadna odpoved.

Jasne. Tym padom si spravil viac ako by sa ocakavalo. Hold. Je to tesla a maju to v trubke ako mnoho veci.

1 Komentár
temik.sk
temik.sk komentoval
toto je moja prva skusenost so supportom, vyzera to na bezny IT problem s riesenim ktoreho vobec sa neponahlaju…

1. Odkial si objednaval auto? SK/AT/DE konfigurator?
2. Aku mas krajinu nastavenu v ucte?
3. Mas v ucte ulozenu kartu?
4. Platby za SuC ti funguju?

Ja inak tiez nemam v appke upgrades. Tak ma zaujma, ci mame podobnost v tychto parametroch.
Ale upgrade by sa mal dat zakupit v servise. Skus sa objednat do servisu a popis, co potrebujes.

2 Komentáre
temik.sk
temik.sk komentoval
1. DE
2. SR
3. Karta je v ucte zaevidovana
4. Platbu za SuC som neskusal, mam este free km

ak sa da zakupit cez servis v APP bolo by to zaujimave, ja som to zacal ale nepokracoval dalej lebo mi ponukalo nasledne teminy na 25 Jula a otazne ci by som nemusel kvoli tomu cestovat cez hranice?

Savi
Savi komentoval
Mozno, ked je ako krajina nastavene SK (non-core country), tak nejde kupovat upgrades. Lebo to je jediny parameter v com to mame rovnake.

Upgrades sa daju objednat v servise. Priamo treba kontaktovat napriklad Vieden tam vedia dat aj fakturu bez DPH. A vsetko sa to riesi online.
Mail: vienna_service@tesla.com

3 Komentáre
temik.sk
temik.sk komentoval
takze napisal som mail na vienna_service@tesla.com a odpalkovali ma, napiste mail na support pricom ten isty mail mi dali na ktory som uz pisal viac krat…

Savi
Savi komentoval
Mna posledne vo Viedni odbili s tym, ze fakturu bez DPH maju zakazane vydavat.

J
JanS komentoval
Mne tiež po servisnej požiadavke cez aplikáciu z Viedne volali že to nevedia spraviť (mám si to podľa nich spraviť sám online) a že faktúru bez DPH tiež nedajú.

Späť