Nissan Leaf 6.6.kW 4/2015

• Autor témy Autor témy Hosť
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Stav
Téma je uzavretá pre ďalšie odpovede.
H

Hosť

Guest
Predám Nissan Leaf 6.6kW Connect kupovaný koncom apríla 2015 v predajni Nissan Žilina, alebo vymením za Teslu DualCharger + môj doplatok.
Auto je s 6.6kW nabíjacou stanicou Nissan, ďalšou sadou pneu (letné elektróny, zimné disky), deflektory, fólie... skrátka fešanda :)
Aktuálna cena tejto výbavy: 32100€

Priatelia, asi som bol zle pochopený. Cena, ktorú som uviedol je aktuálna cena tejto výbavy v Nissane. Aby som to uviedol na správnu mieru, má najazdených 7500€, záruka, moja predstava je niekde na úrovni 25tis.

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Myslel si 7500km, nie 7500€ :D

Dám tip kolegovi z Ostravska, už dlouho se po nějakém jetém Leafovi shání. Ale kazí mu to Česká národní banka podhodnoceným kursem. 25 tis. EUR je při kursu 27,- Kč / 1 EUR 675 tis. Kč. Za 715 tis. Kč je u nás v ceníku nový Leaf v základní výbavě, ale stačí posedět s prodejcem a on sám přijde s výbavou navrch a současně srazí její cenu na +-700 tis. Kč za všechno. A to jsem jen vracel půjčeného, který jsem týden testoval.

Komentár
V prípade že to kupujete na ICO, je tám výrazne lepšia cena, podľa ponuky z predajne v ŽILINE, Mohol by si mi poslať do správy FOTO? plus popis výbavý? Ďakujem

Komentár
Aj tak je to moc, takéto niečo sa dá zohnať pod 20 tis. a kto je plátca DPH ešte menej. To nepredáte takto.

Komentár
este skus napisat dovod, preco predavas tak malo jazdeny a taky "mlady" kus. Patris ku skupine, ktory idu skocit (a maju na to moznosti) hned na Teslu alebo si zistil na leafe nejake nedostatky? Osobne by som rad moje dalsie auto mal Leafa, ale financie zatial nedovoluju.

Komentár
Dôvod ako som písal... obškuľujem po Tesle P85 (je v jednaní) a riešim kúpu nehnuteľnosti (firma). Z tohoto dôvodu by mi boli dve autá zbytočné a tratilo by na hodnote. Určite by som však už do spaľovacieho auta nechcel zasadnúť späť. Leaf bol dobrý štart a ak sa nepredá, nič sa nedeje. Budem ho s láskou užívať naďalej :)

Komentár
Tak už som sa s Leafom rozlúčil :( a môžem šetriť ďalej na Teslu :)

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
A za cenu ktoru ste chcel, alebo ste musel zlavit? Ak to nie je tajomstvo.

Stav
Téma je uzavretá pre ďalšie odpovede.
Späť