Nova GW nabijacka ONE Fashion Outlet

Zamex

Member
Pridal sa
23 aug 2017
Správy
50
Na Gataway mape sa objavilo nove este neaktivne nabijacie miesto v Outlete Voderady. Klasika CHADEMO a CCS 44KW + Typ 2 38KW.

Prílohy

• photo3201.jpg
    photo3201.jpg
    33,7 KB · Zobrazení: 13
No ved sa mozes ist pozret :)
Na mapach nabky ani evmapa to miesto nie je vyznacene, trufalo som si dovolil odhadnut, ze je nove v priprave.

Komentár
takze prevadzkovatel bude Greenway?
je to nabijacka Efacec - cize opat nieco nove, doteraz ficali na DBT ABB

viac vo fotkach... ;)

Prílohy

• photo3204.jpg
    photo3204.jpg
    674,1 KB · Zobrazení: 14
  • photo3205.jpg
    photo3205.jpg
    1,1 MB · Zobrazení: 16
  • photo3206.jpg
    photo3206.jpg
    524,6 KB · Zobrazení: 13
1 Komentár
D
demo komentoval
Greenway má viaceré efacec nabíjačky. Aj Zelenec je efacec.

cez vikend som tam nabijal cez CHADEMO. Funguje.

3 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
A kto to teda prevadzkuje? Na mape Greeway to nie je..

J
jozefhein komentoval
Je to Greenway nabijacka. Funguje na Greenway kartu. Neviem, preco ju Greenway nema na svojej mape..

D
dango komentoval
GW, maju tam uz aj polepy.
(s teslou vies vyuzit aj 11kW zdarma cez type2 na tom istom parkovisku - co dava samotny outlet)

Stanica je nedostupna. Outlet ukoncil prevadzku a na parkovisko, kde je GW nabijakca sa nedostanete. Zavory na vstupe na parkovisko su spustene, GW o tom vie...

milan84
milan84 komentoval
Radkovanko ty si bol ten s i3, ktoreho som pustal ? :)
Nabijacka je nedostupna na par dni kvoli nejakym problemom od spravcu arealu. Bude opat spojazdnena v priebehu niekolkych dni. Na nabijacku sa da dostat bud cez obrubnik pri vchode - a tak isto aj spat, alebo vojst do "zakazu", kde sidli SBS, maju tam zaparkovane ich auta. Ta je informovana a zavory otvori, mozte sa kludne nabit. GW ju oznacil v driverzone ako nefunkcnu.
Vyuzivam ju pravidelnejsie, dam vam vediet, ked znova pojde.
No holt, s tymi voderadmi to nejak nevyslo :)

R
Radkovanko komentoval
je to mozne :) kazdopadne je to skoda, ale vzdy lepsie ako ty chudaci na druhej strane, ty ani neotvorili ... stratene dukaty :(

milan84
milan84 komentoval
No najvacsia skoda, ze GW nevedel osadit tu nabijacku oproti Zelencu - na Slovnaftku. Toto je take trochu neprakticke riesenie.
V kazdom pripade dnes som bol s GW v kontakte a info je, ze od pondelka 21.1 bude nabka opat k dispozicii.
Bude vsak treba volat SBS na cislo uvedene v klientskej zone. Nie som si isty, ci cesta cez obrubnik nebude zahatana - majitel objektu chcel zabranit vjazdu na parkovisko neoficialne.

Voderady funkcne, treba ist k vychodu z arealu a zavolat na uvedene cislo. pustia vas na nabijacku, ta funguje.

Prílohy

• photo4293.jpg
    photo4293.jpg
    251,8 KB · Zobrazení: 13
3 Komentáre
D
dango komentoval
Na hlavu... Cize zajst do zakazu a potom cakat na nejakeho priblbleho SBSkara, ktory musi zdvihnut rit a v case-necase s plnou ochotou prist odpratat palety a o cca 30min to cele zopakovat

milan84
milan84 komentoval
hej, bude to tak nejak.
GW o probleme vie, su radi, ze im vobec neodpojili nabijacku, kedze je to sukromny pozemok, takze hladaju mozne riesenia.

M
mozeg komentoval
Naposledy som sa otocil a siel nabijat do Trnavy, skoda casu ci je tam nutne stravit. Lokalita je presne to co clovek potrebuje, dufam ze to GW nejako vyriesi.

Táto nabíjacia stanica bola úplne odinštalovaná. Po uzavretí outletu a následne celého areálu, nebolo úplne jednoduché sa ku stanici dostať (viď. komentáre vyššie) a tým pádom nebola stanica posledné mesiace ani reálne využívaná. Stanicu sme sme sa radšej rozhodli vymeniť za niektorú staršiu DBT stanicu :)

3 Komentáre
D
dango komentoval
ved Efacec z Outletu ste uz menili za DBT. Kam siel ten Efacec? A kam pojde teraz tato DBT? Ci vsetky DBT idu do kosa?

matchke
matchke komentoval
milan84
milan84 komentoval
dango Efacec z outletu je v BA na starej vajnorskej. pre DBT zhanaju v GW mozne dalsie vyuzitie-asi odpredaj, ale to vie asi presne len vedenie GWI :)

Späť