Nove novostavby s pripravou na nabijanie elektromobilov

• Autor témy Autor témy nemo
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

nemo

Active member
Pridal sa
23 okt 2015
Správy
905
Nechcem robit reklamu ale pribudaju developerske projekty, ktore maju na parkovacich miestach pripravu na nabijanie elektromobilov. Tu je screenshot z vychytavok vyskovej budovy oproti Inchebe v Bratislave. Investor ma aj dalsie rozrobene projekty s pripravou na nabijanie.
Selection_025.png

Hmm, preco potom nie su na primarnej energii A0 ? :p Ja som nestaval na pismenka a ani neviem ako som sa dostal na A0 a teraz cakam, ci mi ministerstvo urobi dobry den, ked mi cinkne na ucte 8 000

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Pretože sa nejakí chytrolini v Bruseli rozhodli, že Bratislavský kraj nemá nárok na dotácie. Ale že tu reálne býva spustí ľudí z celého Slovenska pričom majú trvalý pobyt kade teda ( a teda sa nerátajú do počtov ako na dane tak aj na dotácie) to týchto ľudí netrápi.
Preto ich k tomu donúti parkovacia politika.
(A teraz ma zožerú ;)).

D
dango komentoval
Nie je to (len) o dotaciach zelenadomacnostiam. Tie boli (ano, malo) aj pre BSK. Ako som uz spominal v inych prispevkoch, aj bez dotacie zelenadomacnostiam mozes mat takmer taku istu cenu po dohode s montaznou firmou. A predstav si, ze na A0 sa vies dostat aj bez TC, solaru, ci FVE na streche.

Späť