Ja som tam nabijal niekedy pred 3 tyzdnami, chcel som sa zastavit v McDonald na ranajky. Zial bolo to 15.9. a McDonald otvarali tusim az o 9:00, takze som sa odpojil. Vzapati zistil, ze ani v ZA nebude otvoreny, takze som sa vratil a pokracoval v nabijani. Mal som bloknute tusim 50 eur za kazdy start nabijania.
Co ocenujem:
- dobra lokalita, dostupna z oboch stran
- platba kartou (mam Tesla S, takze preferujem SuperCharger a potom hned druhe je platba priamo kartou ;-)
- da sa ist na OMV alebo McDonald, zial som bezlepkovy, takze OMV nemalo nic pre mna...
Skusal som v Teslamate pozriet aj nabijaciu krivku, na zaciatku som mal cca 107kW a postupne to klesalo, prisiel som tam ale so SOC 59% a kedze nabijacka nie je v Tesla navigacii, tak nebola zohriata baterka, mozno by teda dala aj viac.
CO SOM SI VSIMOL je, ze tam zjavne este nie je pripojka, lebo to startlo taky velky diesel generator (aspon teda mam taky pocit).
Pred McDonald tam kde bol ten diesel generator su vyznacene este dalsie tusim 3-4 miesta na nabijacky, predpokladam, ze tam bude ZSE.
Co sa tyka ceny, tak za 31,57kWh som zaplatil 21,89, cize 0,69 eur/kWh. Priznam sa, ze cenu som pred tym nepozeral, ratal som, ze oproti SuperCharger bude vyrazne vyssia (aka dvoj nasobna), ale kedze taketo nabijanie potrebujem 2x za rok, tak to neriesim rovnako ako som neriesil, ze dieta v tom McDonald chce este aj ovocnu tasticku...
ANO, nie je to nabijanie na kazdy den, ale v mixe nabijanie doma/z FVE a obcasne cestovanie bude priemer OK.