QAUNTiNO 25

A co stoji take auto a hlavne kollko stoji naplnenie nadrze na tych 2000km? A aka narocna pripadne ekologicka je vyroba toho paliva?

3 Komentáre
PistaTT
PistaTT komentoval
Dobré otázky, odpovede nepoznám. Dal som to sem skôr ako zaujímavosť, nie ako aktuálne reálnu alternatívu.

T
Taur komentoval
PistaTT Ved to som nepisal adresne tebe, ako teraz, tie otazky, ale do plena na zamyslenie. ;) No ale ked vravis ze nieje realna alternativa tteraz, tak mazem rozpsianu objednavku. :) :) :) Ale znie to dobre, az to raz bude realne a cenovo dostupne.

PistaTT
PistaTT komentoval
Elektromobil bez bateriek :D
Tak to bude zase nejaka variacia na slanu vodu (bateria z elektrolytom zo slanej vody) https://www.dynamicslr.com/all-you-n...ter-batteries/
uz som zvedavy ake kabelaze tam budu ked je to postavene na 48V technologii. Prud pri maximalnej zatazi 4x59kW vychadza na 5000A!!!

Inak polozena otazka: Ako sa vola vec ktora ma katodu, anodu a elektrolyt? Skombinujeme elektrolyt a anodu a budeme to volat nadrz :-) Napad podobny samodobijacim hybridom od Toyoty :-) (Smejem sa z marketingoveho nazvu, nie technologie)

Inak tym ze sa to nebude nabijat, bude treba menit nielen ten elektrolyt (sa bude musiet niekde vylievat, preto ma ta tankovacia pistol 2 trubice) ale aj anodu/y.

Komentár
Späť