Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Ahojte vcera som si kupil jazdenku Teslu M3 Performance 2020 rocnik dovezenu z Madarska. Vedel by mi niekto poradit ktora havarijna a PZP je najidealnejsia cenovo? Som z Kosickeho kraja
info: kontaktujte nás radi poradíme máme zmluvu s Uniqou a špecialitu pre poistenie Tesla (analyzujeme všetky ponuky poisťovní SR) https://teslainnovations.sk
SK
Ahojte,
vedel by niekto poradiť na ktorom okrese- odbor dopravy zapisujú pri dovoze Tesly výkon EV podľa COC bodu 27- ten menší výkon.. u nás (Lučenec) o takom ešte nepočuli a že zapisujú ten čo je najvyšší a tým pádom aj poistka bude aká bude.. prihlásiť sa už dá hocikde ak to správne chápem tak si spravím kľudne výlet
ďakujem
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.