Tesla v Brne

pupik

Junior member
Pridal sa
31 júl 2015
Správy
30
Nechapu proc to tu jeste nikdo nevyvesil, ale dnes 17.10.2015 10:30 je sraz v Brne a tak kdo to jeste stihne, urcite prijedte!
Taky jsem to zjistil pozde :(, ale dam to a tesim se... :)
Visi to zde: http://www.asep.cz/

Pane Bože, konečně je něco na Moravě a v dojezdové vzdálenosti a místo propagace ticho po pěšině. Přece máme na sebe emaily, je možné dát dopředu vědět na stránky klubů, weby o elektro provozu typu hybrid.cz atp.. Velká škoda, měl jsem nejen volno, ale doma hned 2 elektromobily - Peugeot Ion a Nissan Leaf - a dorazil bych i s rodinkou. A určitě nejen já, ale i další elektromobilisté ze severu Moravy a Slezska. :mad:

Komentár
Ja to vidím tak, že propagácie elektromobility je stále ešte málo. A keď sa k tomu pridajú takéto "utajené" akcie, tak.....

Komentár
Už jsem to prodiskutoval s panem Marušincem z ASEPu. [FONT=&quot]Bylo to pouze pro členy ASEPu a těm to posílal emailem. Kapacita byla 20 osob, ale sešlo se jich tam 30, tak už další reklamu nedělal, protože by se nevešli. Ale příště bude mít větší prostor. [/FONT]Bohužel je to ale tak, že si neustále každý hraje na svém písečku. Pročež jsem se přihlásil za člena sdružení ASEP a po úhradě členských příspěvků budu nejen vědět, ale dávat vědět i dále.

1 Komentár
R
romiix komentoval
Len aby ti to šírenie informácií na verejnosti nezatrhli v stanovách :D

Späť