Udalosti kvoli konfliktu UA-RUS

Miroslav Rojko

Senior member
Pridal sa
27 nov 2016
Správy
4.842
Možno sa tá moja averzia voči všetkému barbarskému vyrieši aj takto :

Snímka obrazovky 2022-02-28 o 10.33.49.png

Sem poprosim prispevky ohladne situacie na vychod od nas.
Vyvarujte sa prosim politikarceniu.

Komentár
3 Komentáre
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Videl som to a veľmi pekne to povedal. Bohužiaľ porovnanie so 68-tym ôsmim je už neaktuálne, tie zverstvá čo tam robia, to robili v 2.svetovej, akurát na opačnej strane.

Zamýšľal som sa, čo v domácnosti používam z Ruska, no okrem tých surovín som nenašiel nič. Rusi za posledné roky nepriniesli svetu nič, vedia len predávať nerastné suroviny a z toho, čo im aj Európa desaťročia posielala, vyrábajú zbrane. Žiadne, inovácie, technológie, len diktatúra, korupcia a zbrane. Ani ten vesmírny výskum neposunuli, stále sa používajú rakety a motory z čias ZSSR.

Veľa z Vás investuje do akcií, kde investujete ? Do Ruska alebo do USA ? Človek stretne dezoláta - prostredníctvom amerického mobilu, americkej sociálnej siete nadáva na USA a blahorečí Putlera.

M
Marcel Pavlík komentoval
môžete si myslieť že .
realita nepustí. mali sme TRIDSAŤ ROKOV na zmeny. lenže sme volili stále rovnakú garnitúru, aj keď sa tvárili že sú iní.
a aké sú možnosti? sám autor videa to v príspevku "tri roky s fve" vraví. keď staval, tak rovnako, fičuriny pridáva postupne. a najmä mení využitie "vlastnoručne vyrobenej energie".

a medzi nami - primárne - kto na to má? ďalej verchuška únie najprv špekulovala či odstrihnutie od ruska zvládne bez povstania vlastných občanov a ten najväčší úder (swift) obišiel sberbank a gazprom bank!

a dalo by sa pokračovať.

D
dango komentoval
"dufam", ze electrodad natoci dalsie video, kde povie o Elonovi, aky je zly zly a starlink je fujky fujky, pretoze nebude robit cenzuru

Dnes idem dobrovoľníčiť na hranice do Vyšného Nemeckého. Neboli ste tam niekto? Je sa kde pripojiť na nabíjačku? Prípadne, nepoznáte niekoho odtiaľ, kto by poskytol (za platbu) zásuvku, čím bližšie k prechodu?
Vďaka za info

Komentár
Späť