Wilsonovo nábrežie 160/84 Nitra

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Wilsonovo nábrežie 160/84
Popis:
AC: 2xTyp-2 22 kW
GPS: 48.308575,18.08878
Platba: Spoplatnená
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: VSE
Email: e-mobility@vse.sk
Tel:
Webstranka: www.zelenabuducnost.sk
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	wilsonovonab98nitra.jpg Views:	745 Size:	223.9 KB ID:	1710

Toto je nabíjacia stanica Wilsonovo nábrežie 162/88 Nitra. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Majiteľom tejto stanice sú VSE. Je to výborne umiestnená stanica na parkovisku v centre mesta. Vyhradené 1 miesto na nabíjanie, ale sú tam 2 konektory. V budúcnosti sa zrejme počíta so záberom ďaľšieho miesta. Musíte mať vlastný kábel Mennekes typ 2. Zasuniete kábel a nabíjate. Nič netreba, žiadny PIN, nič sa nestáča, veľmi pohodlné a hlavne zadarmo.
Vďaka za takéto nabíjačky VSE Košice. Takých majú viac.

Komentár
Vie niekto, či sa tu musí platiť parkovné?

3 Komentáre
D
demo komentoval
Ja ho neplatím, predpokladám, že keď je tam značka Reservé, tak to už niekto vyplatil.
Teda ešte doplním, že som tam stál v apríli cez pracovné dni aj 2 krát po 4 hodiny a nič sa nestalo.

ozana
ozana komentoval
Na Chargemap je komentář z 8.6.2017: Funguje iba jedna zásuvka. Podľa vyjadrenia príslušníka mestskej polície je pre elektromobily počas nabíjania na vyhradených miestach parkovanie bezplatné.

D
demo komentoval
Myslím si, že fungujú oba. Prevádzkovateľ to priebežne opravuje, minule tam bol odkaz, že ten, čo to stále kazí, nech si skontroluje kábel a auto.

nazdar, bol som tam vcera t.j. 30.4. a fungoval opat iba jeden konektor.
na druhom bol pripojeny type S a maj som len cca. 1.5 hodky casu takze nic :-(

Komentár
Funguje táto nabíjacia stanica? Plánujem v krátkom čase zastávku na SVK tak treba little juice ;)

Komentár
Že vraj zas to nefunguje? Čo je na tom pravdy?

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
Mala by fungovať minimálne jedna strana. V pondelok som tam nabíjal.

D
demo komentoval
Manželka tam včera nabíjala, bez problémov.

update:
dnes sme nabijali sucastne dve auta. ked som koncil, prisla tesla a zacalo nabijat aj jemu (teda skontroloval a odkracal od auta prec :)

Komentár
v Nitre nie je iná nabíjačka s typ 2 s káblom? mimo GW

Komentár
Stanica je aj v súčasnosti funkčná, už sú tu 2 rezervované miesta pre nabíjanie (aktuálne funkčné, nabíjali sme 2 naraz), stále zdarma a lokalita v rámci NR naozaj výborná.

Presne na tejto stanici som pred vyše 5r videla prvýkrát TMS naživo a povedala som si, že raz si tiež také kúpim a nabijem tu, takže potešilo (i keď ja "iba' s TM3) ;)

Komentár
Niekedy sa nedá nič iné, len čakať...

Prílohy

• photo6807.jpg
    photo6807.jpg
    306,3 KB · Zobrazení: 13
Komentár
Nabijanie fici na oboch konektoroch…

Prílohy

• photo7475.jpg
    photo7475.jpg
    191,2 KB · Zobrazení: 13
Komentár
Tak nabijanie je spoplatnene. 0.43€/kwh

D
denial komentoval
aj si ich platil?
ked som tam bol pred istym casom, tak uz tiez bolo.
nabijal tam uz jeden pan a hovori mi, ze to skusal cez tu ich aplikaciu a qr kod, ale ze mu to nenaslo.
tak len skusil pripojit kabel a islo mu to este zadarmo.

S
Supiiik komentoval
Skusal som, pripojil som kabel a az ked auto vyhlasilo chybu, ze nezacalo nabijat, tak som si vsimol. Ze je tam info, ze je nabijacka platena aj s informaciami, ako zacat nabijanie. Stiahol som si aplikaciu, nascanoval QRkod nabijacky a hned odo mna vypytalo paypal, alebo kreditku a ked som videl cenu, tak som zbalil kabel a porucal sa odtial.

I
Ivan91 komentoval
denial toto som mal v BA na mierovej.. nalepka o spoplatneni tam bola dlho ale nabijanie fungovalo.. minuly tyzden to prestalo fungovat

Späť