x-bionic sphere

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Dubová ulica 33, Šamorín-Čilistov
Popis: AC: 2xTyp-2 22 kW, 2x230 V 3,7 kW, 1xTesla wallbox 22 kW
GPS: 48.015154, 17.302461
Platba: Zdarma.
Ováracia doba: 24/7
Email: info@x-bionicsphere.com
Tel: +421(0)41 5050 100
Webstranka: www.xbionicsphere.com
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	xbionic2.jpg Views:	1 Size:	389.2 KB ID:	9400

Toto je nabíjacia stanica x-bionic sphere. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Prílohy

• photo1774.jpg
    photo1774.jpg
    335,2 KB · Zobrazení: 11
Nabky uz viac ako mesiac funguju ,parkovacie miesta vsak nie su nijak oznacene a bezne sa stava ze sa tam neda nabijat lebo tam parkuju ,asi aj nevedomky spalovaky.

2 Komentáre
ozana
ozana komentoval
Tak to reklamujte, ať to pořádně označí!

M
Martin V komentoval
No ja tam sem tam chodim na stavbu,hotela. A vladne tam celkom chaos takze nik sa k tomu nema co by to zariadil.
Ale minule sa mi stalo ze sa ma SBS-kar pytal ci idem nabijat, lebo je to miesto pre elektromobili. Takze tento problem uz asi registruju.

No Title

Dnes som to bol pozrieť a aspoň jedno miesto bolo označené: xbionic6.jpg
Jedna Typ 2 zásuvka nefungovala. Tak som ich informoval a boli to hneď aj pozrieť.

Prílohy

• photo1959.jpg
    photo1959.jpg
    140 KB · Zobrazení: 10
  • photo1960.jpg
    photo1960.jpg
    177 KB · Zobrazení: 10
jux
jux komentoval
tie dva stojany su od ceskeho vyrobcu Micos, kazdy ma jednu 3x400V/32A t.j.22kW zasuvku typ2 a jednu standardnu zasuvku 1x230V/16A t.j 3,7kW, (obe zasuvky sa mozu pouzivat naraz). Na rozvadzaci je namontovany 22kW Tesla destination charger s 7,5metrovym kablom a EU tesla konektorom..

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tak to je super a to je prve mabijacie miesto v SR, kde sa da naraz nabijat 5 aut sice pomaly. Potom uz je len SC vo Zvolene, kde sa daju nabijat 4 auta ale len znacky TESLA. Ale to je rychlonabijanie.

Juro
Juro komentoval
Ešte sú natiahnuté káble na ďalšie dve Tesla nabíjačky.

Možná by to chtělo dohodnout si za sponzora Tesla klubu výrobce barev a od něj sebou vozit plechovku. Pak by při návštěvě stačilo nabíjecí místo označit přímo na zemí vylitím barvy a rozetřením štětkou do stran co to vyjde. Nic víc.

Komentár
No Title

Zraz Tesla Klubu 20.8.2016 miesta opat obsadené ICE autami :-/.
Juro kto tam montoval ten destination charger ?

Prílohy

• photo2012.JPG
    photo2012.JPG
    1 MB · Zobrazení: 10
Komentár
A tamta tesla, co si odfotil sa ani nenabijala (aspon ked som siel okolo). Takze ta to tam zbytocne blokuje tiez.

Komentár
Tá drží miesto keď bude niekto potrebovať nabiť. Plus nabíjať sa môže aj z tej druhej strany.
Od dnešného večera do konca nedele tam máme rezervovaných okolo 20 miest.

Komentár
Tesla sice nedavno aktualizovala zoznam Destination charger, lebo blizsko hranic Rakusko / Slovensko pribudli nejake miesta, ale Slovensko zatial na svoju mapu ani do zoznamu nepridala.

Komentár
Dnes sme sa boli vykupat v X-Bionic a Tesla HWPC fungoval bez problemov. Len tie kriky trochu povyrastli (porovnaj s prvou fotkou).

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	IMG_4480.jpg Videní:	1 Veľkosť:262,8 KB ID:	27290

Naposledy upravené:
Komentár
Mne z Tesla HWPC nic neslo aj ked svietila na zeleno a auto mi pisalo Ready to charge... Tak som si zapojil Type 2 kabel do tej stanice, stlacil tlacidlo a tam mi to islo :-)

1 Komentár
J
juris komentoval
Tyzden dozadu nefungoval ani mne. Bude tam podla mna problem v kabli.

13.2.2022 - na mieste sú už iba nabíjačky od Grrenway, 4xAC bez kábla, vyžaduje sa platba 0,25€/kWh. Žiadne iné nabíjačky tam ne sú, pôvodné sú odstránené.

Komentár
Späť