Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Včera som prišiel na túto nabíjačku na TMY s 15% SOC, vopred vyhriatou batériou a výkon sa celý čas držal na 79kW, aj keď som tam bol sám. Nemáte niekto info či je tam nastavený obmedzený výkon ?
Nivy byvaju uz trvalo plne. V tomto obdobi obzvlast. Tam sa na DC takych casoch nespoliehaj. Ked tak, mohol si ist na druhu stranu, tam su 150ky. Toto su 175. Riesia tam loadbalancing, ABB v tom nie je uplne vzorove.
v app to uz maju opravene, treba to sledovat.
Tie 50kW tiez nejdu na plny vykon. Jedna je trvalo zial iba na 20, druhu nemam odskusanu.
Tych 12kW suvisi s opravami,zmenami, ktore tam prebiehaju.
Druhy smer funguje spolahlivo - tych 150kW.
V sobotu som skúšal tieto nabíjačky, je ich tam niekoľko. Prišiel som s baterkou 60%. Išlo mi 29 kW. To sa mi zdalo málo, tak som sa presunul na iný stojan, tam to išlo najprv 62 kW, potom po pár minútach klesol výkon na 57 kW
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.