Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
veľmi vítaná zmena, určite model 3 vyzerá krajšie Überturbine kolesá vyzerajú brutálne (asi ich nejaký nemec skonštruoval - podľa názvu), zaujímavé je porovnanie dojazdu EPA a WLTP.
LR 580 km WLTP - 568 km EPA
P 567 km WLTP - 507 km EPA Tu mi to pripadá ako o dosť znížený dojazd u EPA
skôr by ma zaujímalo, či M3 dostal tie vylepšené svetlá v predu aj v zadu o tom nikto nikde nepíše, viem, že ich už má Y ale dúfal som, že to pridajú aj do 3-ky, hlavne tá zadná smerovka sa tam priam žiada
V Nórsku zlacnela trojka o 8%, čo je dosť. Pozeral som mesačné predaje v Európe a mám také tušenie, že to pôjde dole aj v iných štátoch. Oproti minulému roku je to dosť pokles. Celosvetové predaje stúpajú aj vďaka Číne (kde tiež išli s cenami dosť dole) ale keď si pozriete len Európu, je tam dosť pokles. Tesla sa netají veľmi nadpriemernou maržou na Model 3 oproti iným autám, tak priestor je.
Preto ja osobne uvažujem, že týmito zmenami trojka dosť postúpila v mojom rebríčku dobrých EV ale ak by som ju chcel kúpiť, ešte pár mesiacov by som počkal, ako sa vyvinú ceny. Lebo za danú kvalitu sú v Európe naozaj dosť navýšené - aj oproti americkým cenám, ktoré tiež išli pred mesiacom dole. Všade zlacňovala (USA,Čína, Nórsko), len zatiaľ nie v EU.
Twitter ucet VedaPrime reportuje prepravu Tesiel (za poplatok vie trackovat podla VIN cisla). Povodne len pre US->Australia, ale prakticky teraz uz riesi vsetko. Reportuje aj transport superchargrov a powerwall/storage energy.
je info, ze lod by do Zeebrugee mala dorazit 26. novembra. Ak teda niekto caka na SR+ a ma pridelene cinske VIN (11 pismeno je C=china, F=fremont - vid https://tesla-info.com/vin-decoder.php), tak zaciatkom decembra moze cakat auto.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.