Bjørn Nyland Model S videá

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
25:25minutove video, kde zhrnul otvaraci ceremonial aj koncept Tesly Model 3. Bjorn rozraval hodne a treba nato lepsiu angkictinu ako mam ja, tak ak ma niekto doplni budem rad. V podstate popisal veci, co sa aj mne nepacia, kedze je to sedan, tak nakladacia hrana do kufra bude limitujuca na vecie predmety. Tiez spomenul, ze tam nieje displej pred vodicom a ze pre niektore udaje sa bude musiet vodic pozriet na diplej do prava namiesto pred seba. Samozrejme vravel, ze je to koncept a ci vsetko toto ostane aj vo finalnej verzii, tak nato si budeme musiet pockat este nejaky ten cas.

1 Komentár
D
denial komentoval
spominal este klucky na dverach, ze sa automaticky nevysuvaju ako na modeli S, ale ich treba rucne zatlacit, aby sa dvere otvorili.
a odkladaci priestor vo dverach.
mysli si, ze supercharger bude v zaklade (bez priplatku).

Bjorn je este v Amerike a pan Neil Spental majitel TMX mu pozical auto a zaroven si spravil reklamu. Tak tu je par videi TMX.

Komentár
Jedno video o informacii roznych nabijackach v USA mimo SC pri hladani v navigacii. Je u nich rozne info, vsak pozrite si video.

Jazda v noci v TMX a test ako sa auto chova v zakrutach, ake je hlucne ci tiche atd.

Komentár
Prve video je o tom, ked zapne sofer autopilota a ten je vo velkonocnom motive. Mozno to funguje aj na Modely S aj ked je uz po velkej noci.

Tomuto videu celkom dobre nerozumiem naco je to dobre? Ak viete napiste.

Toto video ukazuje svetla TMX a faceliftovanej TMS

jux
jux komentoval
Performance umoznuje emulovat na silnejsej Tesle vykonove parametre slabsich verzii, a zrejme aj RWD prevadzku na AWD Tesle.
Vypnutie predneho motora Bjorn otestuje az v Norsku na snehu.

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tak som to potom pochopil spravne, ale nebol som si isty.

V
Vrso komentoval
Je to uzitocne hlavne pre Tesla shops, kde si zakaznik bude moct v jednom aute vyskusat rozne vykonove verzie a moze sa lepsie rozhodnut, ktore si kupi

Jedna modra a jedna cervena TMX potom vysvetlivky displeja TMX a nakoniec facelift TMS v podani Bjorna Nylanda

Komentár
Vie niekto pre ktorý trh je určená tá červená omladená Tesla s tým štvorcovým držiakom ŠPZ na prednom nárazníku?..pokiaľ viem tak v USA nie je ŠPZ vpredu potrebná a v Europe mame nízke a široké ŠPZ....

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
V niektorých štátoch USA je potrebná, v podstate vo väčšine.

V
Vrso komentoval
Bjorn zacal robit zive vysielania na youtube a spavil dva kanale jeden na cisto live videa, kto vie anglicky moze realne snim komunikovat a pitat sa na veci, ktore ho zaujimaju. Bjorn sa snazi odpovedat, ale ma co robit. Minule nas tam bolo skoro 200. A neviem ako robi ten live prenos, ale soferoval po meste Bodo a realne komunikoval a video prenos bol dobry, nesekalo to ani nevypadavalo.
Klasicky kanal z vyletov predvadzaciek alebo recenzii: https://www.youtube.com/channel/UCG1...oSaX4rE8avQL4A Teslabjørn
A LIVE kanal https://www.youtube.com/channel/UCD3...9BSHufERd4sqwQ Teslabjørn Live
Bjorn Nyland sa vlastne premenoval Teslabjørn
No uz tam ma zase Bjorn Nyland.

Naposledy upravené:
Komentár
Nova faceliftova Tesla Model S ma predny kufor mensi koli HEPA filtru, integrovanu stredovu konzolu a ine veci.

Komentár
Kondicia Sedadiel po 2,5 roku a 230K

Destination chargers v Europe

Komentár
Späť