ejoin Koliba u svätého Krištofa

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
Uľanská cesta 5654/170, 974 01 Banská Bystrica
Popis:
1xDC 1x CHAdeMO & 1x CCS: 60kW (dočasne znížené na 32 kW resp. 80 A)
1x AC Type2: 22kW (dočasne znížené na 11 kW)
GPS: 48.79407264971428, 19.1000756626371
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: ejoin
Email: info@ejoin.eu
Tel:
Webstranka: www.ejoin.eu

Click image for larger version  Name:	AC-DC.jpg Views:	382 Size:	192.1 KB ID:	70034

Naposledy upravené:
DC Stanica vo štvrtok 22.4.2021 nefungovala - nebolo možné nabíjanie spustiť ani v súčinnosti s technickou podporou.

Komentár
Prave som 20 minut bojoval s nabijackou dc a bohuzial ziadne nabijanie sa nespustilo (insul checking).. AC mi neberie kartu ani pin

1 Komentár
R
romiix komentoval
To poznám :/ Stačilo zavolať na infolinku... Tam by ti ochotne poradili, nech to ešte 20 min skúšaš. A nakoniec by si to vzdal a odišiel bez nabitia...

1.7. som sa tam potreboval nabit v noci (cca 22:00), Chademo nefungovalo, CSS svietilo zelene. Na Hot-line mi automat povedal ze mam volat do 15:00 :) v pracovne dni. Takze som traposil potom v ubytovni s predlzovackou, ledva som tam dosiel (neriskoval som dalsi blizky ejoin, pretoze bol opacnym smerom a uz by som potom nedosiel). Dalsie auto bude hybrid mozem ....at nefunkcne riesenia.

H
hudino komentoval
Nie praveze opacne som isiel... ale proste ma stve nieco ako Hotline do 15:00. To je jedno, proste pokial viem ze mi stanice viac nefunguju ako funguju, tak budem mat hotline 24/7 dokial to nevyriesim.

T
tommik komentoval
Tak určite , lenže to by museli ten hotline buď outsoursovat alebo pokryť 168 hodín vlastnými ľuďmi. To je 5 ľudí? Pri minimalnej mzde cena práce 5x800€ každý mesiac? Pre zákazníkov super, pre firmu asi už nie...
Ale rozumiem, tá sieť nie je zrovna etalon spoľahlivosti. Ale no nekup to😆

T
Taur komentoval
tommik Ozaj 5 ludi? Cakas neustale telefonaty? Zvycajne byva len priplatok k platu za pohotovost. Pripadne je uz ta pohotovost zaratatna v plate/mesacnej odmene. Moj zamestnavatel tiez rata ze dvihnem mobil aj ked zakaznik zavola vecer alebo cez vikend vdaka carovnej formulke v zmuluve o rieseni akutnych problemov podla potreby bla bla. :)
Myslim ze tam zas nemaju telefonaty kazdych 5min. Takze nejaky operator/technik so vzdialenym pristupom by po 15:00 a cez vikemdy mohol sem tam nejaky telefon vybavit a pomoct aspon s tym co sa da cez vzdialeny pristup. Nemusi sediet 24h vo firme s telefonom vedla servera. :)

Nie praveze opacne som isiel... ale proste ma stve nieco ako Hotline do 15:00.

A nabíjate tam niekto normálne? dango písal 25.5. že mu ID.3 išlo. Ja som tam bol 22.5. neviem či je to nirom, alebo vadná ejoin karta. Ale na tých BB staniciach som nenabil ešte ani raz.
Tento case som písal 25.5 na ejoin email a dodnes bez odpovede.

To, že je podpora do 15 by mi až nevadilo, ak by boli problémy ojedinelé.

image.png

3 Komentáre
T
Taur komentoval
Ja som tam nabijal AC v poho, ale to ti asi nepomoze.

D
dango komentoval
23.5. som tam naposledy nabijal. 17.88kWh na prvykrat bez problemov

nick81
nick81 komentoval
Cez víkend som tam skúsil e-Niro. Už to sa nabíjanie spustilo bez problémov.

Dnes som tiež skúšal. Po 5 sekundách ukončilo DC nabíjanie. Škoda, musel som to otočiť naspäť do BB na ZSE .

1 Komentár
R
romiix komentoval
Je to škoda. Má to super umiestnenie, dostatočný výkon, len to nejde :/

bol som tam minulý týžden a nabijačka AC fungovala ok. Spustil som s heslom '0000'. Mohol spustiť nabijačka DC s kartou rfid ejoin ale stanica ihned prerušila bez chiby a ukazala 'ok, 0kWh' (BMW i3 ukazala chibu 'nabijanie je nemožne')

Komentár
Vcerajsie nabijanie na AC. Renault ZOE. Nabijanie kartou zlyhalo (rovnako ako na jar, ked som tam bol naposledy), Heslo nastastie zobralo.

R
romiix komentoval
Popravde veľmi nechápem tú nutnosť autorizácie. Je to free a spúšťa sa často s univerzálnym heslom. Ani len kvôli štatistikám nabíjania podla používateľa to nerobia (keďže univerzálne heslo).

Tak to tam stačí dať kľudne osekanú verziu bez displeja, čítačky kariet, klávesnice, pripojenia na net.. Len kábel - pripojíš a nabíjaš.
A ešte by to aj bolo použiteľnejšie a lacnejšie.

S
Supiiik komentoval
play3man Tak som dnes skusil v Leviciach AC s kartou. Tiez chyba "neznama karta", heslo zobralo

T
Taur komentoval
romiix ved nebudu vecne zdarma, prave ze si potrebuju ako vyrobcovia to odladit, preto skusam kartou autorizaciu aby mali feedback, az potom heslo.

Dobrý deň, dovoľte mi vyjadriť sa ku autorizácii na AC staniciach :)
Všetky informácie spísané vyššie sú samozrejme pravdivé. Sú stanice, kde autorizácia kartou nefunguje, su stanice s autorizáciou pomocou karty, sú stanice, ktoré fungujú všetkými spôsobmi.
Preto vám v krátkosti zhrniem prečo to tak je, ako to bude do budúcna a aký je odporúčaný postup nabíjania :)
Vo všeobecnosti platilo, že na staniciach sa dá autorizovať pomocou dočasného hesla, ktoré zákazník dostane po registrácii. Následne, keď mu príde kartička poštou tak využíva tú. No v posledným týždňoch/mesiacoch prechádzame na nový softvér v staniciach a práve preto sme pre niektoré stanice znemožnili možnosť autorizácie kartou a ponechali univerzálne heslo na nabíjanie 0000 (štyri nuly). Aby sme sa vyhli nedorozumeniam a umožnili nabíjať všetkým záujemcom :)
Stanice v blízkej dobe prejdú všetky do najnovšej aktualizácie, ktorá spočíva v plne funkčnej autorizácii kartičkou. Takto budú fungovať všetky verejne dostupné stanice.
Autorizácia heslom bude fungovať tak ako v minulosti, iba pomocou dočasného hesla získaného po registrácii.
Na univerzálne heslo teda odporúčame si moc nezvykať, čoskoro táto možnosť z našich staníc zmizne :)
Preto odporúčame všetkým našim klientom, ktorí stále zneužívajú naše služby, aby si zaobstarali kartičku a boli pripravení do budúcna, kedy zo ňa na deň možnosť nabíjania cez 0000 nebude k dispozícii.
V prípade, že sa vám stane, že stanica vám neberie vašu kartu alebo heslo, zavolajte ám na infolinku, kde vám nabíjanie vieme spustiť aj na diaľku ak nám nadiktujete 7-miestne číslo vašej kartičky alebo mail, na ktorú máte kartu reigstrovanú.
ďakujeme, že využívate naše služby a nabíjate s ejoin :)

R
romiix komentoval
Úplne by stačilo zatiaľ vypnúť autorizáciu úplne a na AC dobíjačky nalepiť nálepky s info o dočasnom free dobíjaní, s výzvou na registráciu ;)

Viem si predstaviť, že ako zahraničný turista/nováčik s elektromobilom by som dosť nadával.

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Taur Keď nám zákazník povie meno a mail, vieme ľaho overiť, či tieto údaje korešpondujú ;) zas nehrajme sa tu na nejakých tajtrlíkov :D
Jeden z našich konkurentov si iba vypýta číslo karty a nabíja rovno. Tak môžte skúsiť nabíjať na účet niekoho aj u konkurencie ;) Ale to už záleží na Vašom svedmí

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Supiiik verte alebo nie, väčšina (ak nie už všetci) vedia o tomto hesle. O to sme sa postarali. A o tomto máme lepšie informácie ako ľudia tu na fóre ;)

Ejoin, držím palce vo vašich aktivitách. Hoci som párkrát pohorel na vašich staniciach, tak chapem ze je to vývoj služby a fandím ejoinu naďalej . Prosím do budúcna nezabudnite na umožnenie nabíjania TM3 na vašich 60kw staniciach. Myslím ze to je práve sluzba ktorá je pre rozvoj elektromobility potrebná a pokial udržíte férové ceny pre rýchlejšie nabíjanie, tak budete mat vela verných zákazníkov.

1 Komentár
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Doteraz sme problémy s TM3 neevidovali. Môžem s vás, prosím, spýtať na doplňujúcu informáciu o ročníku výroby? A samozrejme ďakujeme moc za prejavenú dôveru a za to, že nám stále držíte palce :)

TM3 MiC s LiFePo baterkou. Nabíjanie na 60kw začne , ale po pár sekundách ho nabíjačka sama ukončí s oznámením , ze nabíjanie bolo ukončené. Ak sa Vám to podarí “rozchodiť” tak budem chodiť prevažne ku Vám na 60kw stanice.

1 Komentár
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Ďakujeme za informáciu, správa bola poslaná servisnému a vývojovému oddeleniu :)

V piatok (4.2.2022) som nabil na DC nabíjačke bez problémov na plný vykon. Predomnou bola pani na PHEV Mitsubishi, nabíjanie sa jej inicializovalo, ale skôr ako by reálne začalo nabíjať sa po pár sekundách ukončí, ako keby úspešne nabilo auto.

Komentár
V piatok (4.2.2022) som nabíjal na DC nabíjačke bez problémov na plný vykon.
Predomnou bola pani na PHEV Mitsubishi, nabíjanie sa jej inicializovalo, ale skôr ako by reálne začalo nabíjať sa po pár sekundách ukončilo, ako keby úspešne nabilo auto.

Komentár
Dnes som tu uspesne nabil. Na displeji by bolo vhodne zobrazovat aj nabijaci vykon (teraz zobrazuje voltaz a prud)

Komentár
Dnes som nabijal na AC. Nabijanie islo max 11kW na renault ZOE. Bezne nabijam 21kW

T
tommik komentoval
Ejoin EU Možno by tie výkony na jednotlivých nabkách chcelo deklarovať ako nejaké teoretické maximum. "Výkon až do..." a podobne ;)

Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
tommik na našom webe je pri výkone písané, že ide o maximálnu hodnotu :)

R
rapid komentoval
tym poslednym vyrokom sa chce Ejoin obhajit alebo strapnit? Mam vystudovanu elektriku a /22kW max/ pre mna znamena, ze tam mozem bezpecne pripojit spotrebic s prikonom max. 22kW. /ked tam ten spotrebic pripojim, napr. motor, tak bude pracovat podla specifikacii.

Takouto taktikou si seriete na vlastnu hlavu. Treba pockat na niekoho kto da podnet na SOI,

tommik oznacovat takymito marketinogovymi srackami "vykon az do" nema v elektrike zmysel, resp. ma presne dany zmysel. toto nieje prehliadanie www stranok na negarantovanej linke

@Supiik dakujem za podnet a radim tohto providera do vreca nedoveryhodnych. toto je len nastavenie biznis modelu, pretoze na trhu je len zlomok aut, ktore maju 22kw nabijacku a pravdepodobne netvoria ziadny vyvar, lenze je tu naviazany aj druhy problem, ked ma niekto 1f 32A nabijacku a klesne mu nabijanie zo na polovicu tak vtedy je nasratie este vacsie... potom to bude sluzit fakt len ako nudzove nabijanie aby som dosiel po najblizsi regulerny stlpik

Ospravedlňujeme sa, ale na tejto lokalite sme museli pristúpiť k opätovnému zníženiu nabíjacieho výkonu pri DC stanici. Obmedzenie je nastavené na 80 A. :(

Komentár
Späť