Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Obidve nabíjačky sú už niekoľko dní totálne nefunkčné. Juro, Stano čo s tým? Kedy sa to bude dať vymeniť? Už dosť dlho o tom rozprávame, viac ako pol roka.
Juro ako je to s autentifikáciou?
Bez?
Tieto ejoin sú teraz aj v Dubnici v podzemnom parkovisku miesto Tesla Wallboxu a myslím že tam svietilo že treba použiť kartu. Opravte ma niekto ak sa mýlim. Juraj Ondrejka
Ja som tak skúšal nabíjať 7.3.2020 a mejako som nepochodil. Auto nenabíjalo a wallbox sa vítal iba stále. Nevedel som, ako je to s autentifikáciou, ale plug and charge zjavne nefungoval... sú spoplatnené? Ako nabíjate ľudia? vďaka
My sme prvý krát nabíjali 5.3. a všetko v pohode, registrácia na mieste. akurát na klávesnici sme trochu špekulovali, šipky sú dosť nevýrazné, keby že ich dajú inou farbou na klávesnici by bolo fajn. Nabilo v pohode
Skúšal som dnes, nešlo eJoin ani v OC Makyta ani v Mirage. Píše že Server je offline (po zvoleni RFID a priložení karty). Už sa mi to stalo minule v Makyte, ale keď som skúsil znova, nabehlo to. Teraz nepomohlo, asi majú dole server v eJoine.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Bez?
Tieto ejoin sú teraz aj v Dubnici v podzemnom parkovisku miesto Tesla Wallboxu a myslím že tam svietilo že treba použiť kartu. Opravte ma niekto ak sa mýlim. Juraj Ondrejka