ejoin Mirage

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Obidve nabíjačky sú už niekoľko dní totálne nefunkčné. Juro, Stano čo s tým? Kedy sa to bude dať vymeniť? Už dosť dlho o tom rozprávame, viac ako pol roka.

Komentár
Nabíjačky sme vynovili.

mirage1.jpg

1 Komentár
ivan32
ivan32 komentoval
Juro ako je to s autentifikáciou?
Bez?
Tieto ejoin sú teraz aj v Dubnici v podzemnom parkovisku miesto Tesla Wallboxu a myslím že tam svietilo že treba použiť kartu. Opravte ma niekto ak sa mýlim. Juraj Ondrejka

Ja som tak skúšal nabíjať 7.3.2020 a mejako som nepochodil. Auto nenabíjalo a wallbox sa vítal iba stále. Nevedel som, ako je to s autentifikáciou, ale plug and charge zjavne nefungoval... sú spoplatnené? Ako nabíjate ľudia? vďaka

2 Komentáre
L
LacoJ komentoval
My sme prvý krát nabíjali 5.3. a všetko v pohode, registrácia na mieste. akurát na klávesnici sme trochu špekulovali, šipky sú dosť nevýrazné, keby že ich dajú inou farbou na klávesnici by bolo fajn. Nabilo v pohode

1fisker
1fisker komentoval
Funguje to na kartu ejoin

Skúšal som dnes, nešlo eJoin ani v OC Makyta ani v Mirage. Píše že Server je offline (po zvoleni RFID a priložení karty). Už sa mi to stalo minule v Makyte, ale keď som skúsil znova, nabehlo to. Teraz nepomohlo, asi majú dole server v eJoine.

Komentár
Dnes v Mirage ejoin pravá nabíjačka červená server offline.

Komentár
Dobrý deň!
Chcela som sa spýtať, či sa tu dá nabíjať bez ejoin karty.
Ďakujem

1 Komentár
T
Taur komentoval
Da sa heslom/kodom, ktory dostanes po registracii, kym ti pride karta. Ak to este stale tak funguje...

Späť