ejoin Stredná odborná škola Veľký Krtíš

Ejoin EU

Active member
Pridal sa
12 jún 2020
Správy
318
ejoin nabíjacia stanica Stredná odborná škola Veľký Krtíš
Poľná 10, 990 01 Veľký Krtíš
Popis:
DC: 1x CCS2, DC 25 kW
GPS: 48.214193, 19.344687
Otváracia doba: Nonstop
Prevádzkovateľ: ejoin
Email
: info@ejoin.eu
Tel: +421 424 111 111
Webstránka: http://go.ejoin.eu/
Mapa:

Click image for larger version  Name:	stanica_VK.jpg Views:	0 Size:	279.8 KB ID:	86827

Naposledy upravené:
Ak dovolite otazku.Preco je DC iba 25kw?Ved standard bol donevna 50kw.
Ved snad vsetky modely elektriciek mali tusim minimalne 50kw DC,ak teda mali DC?

A nie je to len o Vas..Myslim ze aj grenway take nieco prevadzkuje..

Co Vas vedie k znizovaniu vykonov tychto nabijaciek?Kapacita siete?cena nabijacky?Alebo??

Nedava to zmysel,vykony nabijania vozidiel sa zvysuju ale v sieti pribudaju super pomale DC nabijacky..??

T
Taur komentoval
Pokial pomale DC25kw bude uctovane tarifom ako AC tak s tym nemam problem. Ale ak ako DC50 tak ano

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Taur a to je rozdiel medzi Greenway a wJoin, ktory tu pisem. U GW platis AC a pritom mas 25kW max., u eJoin Ti uctuju DC a pritom nabijas len do 25kW.

D
dango komentoval
Ja mam tieto 25ky rad. Niekolkokrat som vuyzil v BB v Europe prave DC25 a usetrene $ premenil na jedlo v obchodnom dome. Na rychlom DC by som za tych 20min vela nestihol a na pomalom DC ta 1h pauza je akuratna na najedenie sa v kludnom tempe.

Dnes som chcel tuto nabijacku pouzit, ale neuspesne. Ked som volal na linku ejoinu, tak som sa dozvedel, ze ani nevedia ci tato nabijacka niekedy fungovala. Zapnuta je, ale autentifikovat som sa nevedel. Neviem naco ju maju na webe, ked sa neda pouzit. Prvy krat som chcel pouzit ejoin a nic z toho.

1 Komentár
Ejoin EU
Ejoin EU komentoval
Dobrý deň a nabíjačka v Krupine kedy bude konečne spustená ? Stojim snáď už aj rok a nič sa nedeje .

Komentár
Medzi sviatkami som sa tu znovu skusil nabit a znovu neuspesne. Pri autentifikacii kartou uz nabijacka pipala a blikala inac ako minule (nabijacka nema display), ale nabijanie sa nespustilo ani raz.

Komentár
Koncom juna som tam bol znovu, ze skusim ci naaaahodu a znova nic :). Chcel by som vediet ci tam niekto niekedy aj nieco nabil s autentifikaciou pomocou karty.

Komentár
Späť