Elektrický Chevrolet Bolt

Je to zaujímavé auto. Včera bolo neskoro. Tempo uvádzania na trh je pomalé, škoda. Určite by som ho už dávno mal.

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
No hlavne treba brat na vedomie, ze je to koncept, ktory chcu uviest do vyroby v roku 2017, ked ma vist aj Tesla Model III a aj Nissan sa vyjadril, volade to bolo spomenute, ze chce aby dako v tomto case mal auto Leaf, ktore prejde tych cca 360-400km. Kadopadne vyjadruju sa o tomto viacere spolocnosti zaoberajuce sa vyvojom a predajom elektromobilov, ze to nebudu asi len smele plany, ale aj realne ciele. No vsak uvidime co pride.

Nech to krútime z ktorejkoľvek strany, rozvoj elektromobilov stojí a padá na 2 veciach -
dojazd (kapacita batérií) a cena.
Ak sa prekoná reálnych 300 km pri cene pod 20 tis., potom už to pôjde veľmi rýchlo a nezadržeteľne vpred. Mladým závidím, že ich čaká svetlá elektrická budúcnosť. :D Moja generácia sa ešte masového rozšírenia nedočká.
Dnes sú ešte elektromobily len pekné, drahé hračky.

Komentár
Tu je video kde ho predstavuju, ale najskor je plugin hybrid az potom tento elektromobil. Chevrolet tam predstavil este aj vozidlo Volt.

Komentár
Tomuto autu fandím, mohla by to byť 1 z perspektívnych alternatív

Komentár
To by mohlo byť dobré auto. Európske firmy budú musieť riadne pridať plyn, aby držali krok.

Komentár
Vyzerá to zaujímavo. Žiaľ pochybujem, že bude u nás za menej ako 40 000 €. Asi jedinou konkurenčnou výhodou oproti Modelu 3 je skoršia dostupnosť.
Zaujímavo vyzerá jeho podvozok v porovnaní s S-kom :)

Komentár
Ten Opel Bolt je zatial cista spekulacia, ale fotka uz je :-)

http://autobild.cas.sk/clanok/210355/bude-elektricky-opel-bolt-vyzerat-takto

0A7oRbK8R46SkTriz-jPcQ~Opel-Bolt-na-n-vrhu-Theophilusa-China.jpg?t=L2ZpdC1pbi85MDB4OTAw&h=zLV...jpeg

Komentár
Ak to bude stáť vyše 40 tis. podobne ako Ampera, tak ďakujem neprosím. Zbytočná snaha.

Komentár
Späť