eTourEurope 29. apríl - 08. máj 2016

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Viac info tu: http://www.etoureurope.eu/route/
. eTourEurope-eRally-eAuto-eMobil-575.jpg
Na Slovensku v sobotu 07.05.2016 od 14:.00 do 20:00 na Námestí M. R. Štefánika pri OC Eurovea na Pribinovej ulici.

TeslaClub.sk je mediálnym partnerom podujatia.

Už som písal o tejto akcii minulý rok, že zo Slovenska sa meetingu v Bratislave nezúčastnila ani 1 Tesla, čo bola veľká škoda. Bolo by dobré, keby si majitelia Tesiel aj iných elektromobilov našli čas a zúčastnili sa vo väčšom počte. Jedná sa o pol dňa, takže ak má niekto úprimný záujem na propagácii elektromobility, určite by si mohol spraviť čas a prísť. Ja osobne sa zúčastním akcie po 3. krát.
Tešíme sa na stretnutie.

Komentár
http://www.etoureurope.eu/1000-evs/

Dá sa tu nájsť zoznam prihlásených účastníkov podľa mena, mesta, krajiny alebo auta. Na zastávku v Bratislave sme prihlásení zo Slovenska len dvaja a žiadna Tesla. Dúfam, že sa ešte niekto prihlási aj s Teslou. Je to v sobotu 7.5. v Bratislave.

Komentár
Môžem tam prísť aj keď sa neprihlásim cez internet?..

2 Komentáre
Juro
Juro komentoval
netreba napísať celé meno. stačí aj nik ako tu na fóre.

ozana
ozana komentoval
Cituji:
Protože se zastávky konají v místech, kam se běžně autem nejezdí, pokud budete chtít dorazit v elektromobilu, prosím avizujte svou účast přes klikací menu na:http://www.etoureurope.eu/1000-evs/. Organizátoři potřebují znát počet vozidel, aby bylo možné zajistit parkování (popřípadě zájemce včas varovat před nedostakem místa).

Áno, je to otvorené podujatie pre verejnosť, ale kto má elektromobil, bolo by dobre, aby sa prihlásil, ide o propagáciu.

Komentár
Tu je oficiálna pozvánka:
bohužiaľ nedá sa nahrať, je to tu nejako obmedzené?
Je to súbor v pdf, asi 1,6 MB, nedá sa mi to nahrať ako link, lebo ja to mám ako súbor v PC, dostal som to v maili od organizátorov.

Naposledy upravené:
1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Je to mocne veľké. Ja by som zmenšil ten súbor, alebo konvertoval na obrázok.

Treba asi zdôrazniť, že tento krát to bude na lepšom mieste. Ja som na tom bol v 2014, ale bolo to na takom škaredom mieste, že som nemal chuť tam niekoho volať. Tentokrát sa to bude konať pod sochou Štefánika na námestí medzi budovami Eurovea, kde je väčšia penetrácia verejnosti a celkovo krajšie prostredie na organizáciu takýchto podujatí.
. historiabratislavy4diel07-592x327-592x327-0x0.jpg

Komentár
Isteže krajšie, ale aj drahšie a je tam problém s dostatočným príkonom pre nabíjanie.

Komentár
Ak by to organizatori dohodli s Euroveou, tak by sa mohlo dat nabijat priamo na namesti. Je tam kopec rozvodnic priamo v zemi. Tie sa hojne vyuzivaju aj pocas koncertov, vianocnych trhov, atd.

Komentár
A príde aj Greenway predstaviť svoj cenník FULL,OPTIMAL a ZERO ?

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Budeme sa o tom tam baviť aj s ostatnými majiteľmi Tesiel/EV, tak by asi bolo dobré keby sa tam ukázal niekto od nich.

Pre mna je strasne nejasna organizacia. Netusim kto ma na to namestie pusti a na zaklade coho, neviem ci tam musim byt cely cas, alebo mozem prist len na chvilu a podobne. Rad by som prisiel, mam ale na ten vikend aj iny program, takze pre mna komplikovane tam byt cely cas.

J
jeeff komentoval
Vdaka za info, v tom pripade sa pokusim zastavit. Ma to aj v BA nejaky program, alebo tam tie auta len pridu a budu vystavene?

1fisker
1fisker komentoval
Program má na starosti pán Krajňák z OZ NOW.

Juro
Juro komentoval
Nás, Teslaclub.sk, oslovil o mediálnu podporu organizátor zo SEVA, pán Sýkora. Písal som mu nech sem napíše viac info o programe, ale zatiaľ nenapísal. Zvyšok sme dohodli priamo z eTourEurope

Ak využijú zahraniční účastníci nabíjačky Greenway, tak pochybujem že si objednajú program FULL alebo OPTIMAL. Využijú program ZERO. A myslim, že v takom prípade nabíjú na Slovensku hneď 2 x....prvý a posledný...A potom môžu po celej Európe rozprávať, ako na Slovensku presviedčali ľudí o výhodnosti elektromobility....

Naposledy upravené:
Komentár
Zaujímavý postreh, v rámci akcie bude nabíjanie zadarmo, teda aspoň dúfam

Naposledy upravené:
Komentár
Tak to hádam nie !!!....nie sme predsa v totalite, aby sme trávu natierali na zeleno....a oni nie sú sovietsky súdruhovia, čo sa prišli pozrieť, ako sa si tu žijeme. Nesúhlasím, aby sme niekomu preťahovali medové motúzy popod nos. Nech si pekne nabijú energiu za 0,50 €/min ako všetci ostatní. Nech pocítia na vlastnej peňaženke, ako Slovensko pokračuje k svetlým zajtrajškom elektromobility....a uvidíme, či sa ešte k nám vrátia...

Naposledy upravené:
Komentár
Pre mna je strasne nejasna organizacia. Netusim kto ma na to namestie pusti a na zaklade coho, neviem ci tam musim byt cely cas, alebo mozem prist len na chvilu a podobne. Rad by som prisiel, mam ale na ten vikend aj iny program, takze pre mna komplikovane tam byt cely cas.

OZ NOW sa zúčastní eTour ako zástupca zo Slovenska.
A aj k nám sa niektoré organizačné info dostávajú ťažšie. V prvom rade má event v BA na starosti SEVA, my sme sa rozhodli pomôcť. Určite ale viem povedať, že nabíjanie bude zabezpečené priamo na námestí Eurovea. Sprievodný program bude okrem predstavenia podujatia eTour a posádok zložený aj z predstavenia domácich firiem a organizácii. Čím viac domácich nadšencov príde, tým lepšie. Veľmi rád budem diskutovať na tému ako na Slovensku ďalej s elektromobilitou :)

Komentár
To nie je podstatné na čom sa príde, dôležité je zúčastniť sa. Ďakujeme

Komentár
Presne túto otázku som si kládol pri predchádzajúcich ročníkoch, ale jednoznačnú odpoveď som nedostal. Treba sa opýtať Adriána Krajňáka OZ NOW, možno vysvetlí. Akosi vôbec nechápem ako možno ísť takú dlhú trasu s elektromobilom, ktorý má dojazd 100 km a pritom s ním ide ďaľších X áut.

Komentár
To je jedna a dôležitá vec z hľadiska času no viac ma zaujímalo ako platia ak je nabíjanie spoplatnené - to si snáď nevybavujú účastníci karty pre všetky tie štáty.

Komentár
Späť