- Pridal sa
- 13 jan 2016
- Správy
- 110
Pekne na tom videu vidiet ze to dotykove ovladanie nieje uplne spolahlive. Nieze by system nereagoval, ale obsluha sa proste obcas netrafi (napriklad ked minimalizuje ten panel s hudbou). Nevadi, za cias Nokie a Blackberry sa tiez zdalo ako nezmysel mat klavesnicu len virtualnu - na displeji. Dnes na nej bez problemov pisem tento text 
Zaujalo ma tiez v inom zdroji:
Tesla has equipped the Model 3 with a 32-amp onboard charger for the standard version and a 40-amp onboard charger for Model 3 with a long range battery pack. (Inde zas uvadzaju ze 48A).
Je to tak 15 rokov co uz nemusim prepocitavat taketo veliciny, tak prosím o pomoc, aky vykon ma ta palubna nabijacka? Odhadujem spravne ze cca 11kW?
Vdaka za video, uz sa naozaj tesim. Late 2018...
Zaujalo ma tiez v inom zdroji:
Tesla has equipped the Model 3 with a 32-amp onboard charger for the standard version and a 40-amp onboard charger for Model 3 with a long range battery pack. (Inde zas uvadzaju ze 48A).
Je to tak 15 rokov co uz nemusim prepocitavat taketo veliciny, tak prosím o pomoc, aky vykon ma ta palubna nabijacka? Odhadujem spravne ze cca 11kW?
Vdaka za video, uz sa naozaj tesim. Late 2018...