Spoľahlivosť a možné závady

88durex88

Junior member
Pridal sa
30 máj 2014
Správy
3
Nakoľko Tesla Model S je auto, ktoré nemá veľa súčiastok, ktoré bežné autá majú zaujíma ma, aké závady sú na tomto aute možné a čo všetko sa už majiteľom tohto auta pokazilo.
Ďakujem za postrehy a prípadné osobné skúsenosti.

prave som tuto recenziu objavil

chlapikovi sa tam pokazilo / vyskytlo okolo 20 problemov pocas 17 mesiacov a najazdil 30000 mil

najzavaznejsie su zrejme, ze mu 3x menili pohonnu jednotku potom celu hlavnu bateriu a potom aj 12V bateriu ...kvoli tomu, ze auto proste (3x) zastalo

http://www.edmunds.com/tesla/model-s/2013/long-term-road-test/wrap-up.html

mal auto zo skorej produkcie, tak hadam vacsinu tych problemov uz vychytali ... 8 rocna zaruka na motor/bateriu to isti

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tiez si myslim, ze vela problemov vychytali uz v zaciatkoch a podobne to bude asi aj pri modeli X. Aj ked niektore veci uz pri sw pri modeli X uz vychytali pri modeli S.

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Podla tohto clanku problem bol len u jedneho auta, ale Tesla kontroluje vsetky vozidla. Bjorn vo svojom videu svoju kotnrolu natocil a prebehla na jednom superchargery, lebo Tesla nechce aby vodici koli tejto kontrole stracali svoj drahoceny cas, tak vyslala svojich technikov do terenu a vramci nabijania sa skontroluju aj pasy. Video je na fore v kanaly Bjorna Nylanda.

Toto sa deje viacerým majiteľom S-iek? Aj ľavé svetlo aj horné brzdové ktoré je efektne cez celé sklo vypálené. Som ulovil dnes v KE. Ako ľahká/náročná je oprava?

Prílohy

• 20191106_170328.jpg
    20191106_170328.jpg
    107,9 KB · Zobrazení: 11
2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Toto som ešte nevidel. To bude dosť starý kus.

W
Wilo komentoval
To je standard aj na spalovakoch... kazda dioda raz odide. Pozri svetla starsich 6-7 rocnych Passatov a Golfov a vacsine z nich bude chybat par diodiek :) a najdu sa aj novsie kusy. Fordy a Hyundaie tiez casto vidam s polovicou odpalenych LEDiek denneho svietenia (originalnych).

Späť