Uz som to tu rozoberal. Pokusim sa znova. HPWC v2 alebo ak chcete Tesla Destination Charger (taky , aky je v OC Mirage) ma sice standardizovany Type2 konektor, ale tam kompatibilita s inymi autami ako je Tesla konci.
Tato nabijacka dokaze komunikovat s autom na vyssej urovni ako je standard EVSE. Vie z auta napriklad vykomunikovat SoC (state of charge, cize na kolko % je bateria auta nabita). Toto sa vyuziva, ak su zapojene 2 HPWC za sebou a je potrebne "pridelit" vacsi nabijaci vykon autu, ktore je viac vybite. Toto asi v OC Mirage nie je, kedze oba HPWC dokazu ist subezne 22kW - nie je potrebny load balancing.
Odlisnost medzi standardnymi AC 3-fazovymi nabijackami s Type 2 konektorom je teda v komunikacii s autom.
Dokaz c.1 - HPWC Tesla API vidi ako
"ACSingleWireCAN" .Tento typ som nikde inde pri AC nabijackach (UMC alebo lubovolny stojan ABB, Efacec) nevidel.
Dokaz c.2 - Z instalacneho manualu pre Tesla HPWC: "The High Power Wall Connector is designed
only for charging a Tesla vehicle (excluding Tesla Roadster). Do not use it for any other purpose or with any other vehicle or object."
Dokaz c.3 - Na zamyslenie. Tesla Destination Charging je program, kde mozete/mohli ste ziskat az 2 HWPC do hotela, nakupneho centra a pod.
zdarma. Preco teda ocakavame, ze Tesla otvori svoje HPWC aj pre ostatne auta ?
Technicky nabijat ine auta ako Tesla na HPWC urcite mozne je, ale nie ziadnym pasivnym konektorom/redukciou.
V Holandsku je firma, ktora dokaze komunikovat s HPWC (pravdepodobne spravili reverse engineering signalizacneho protokolu) a videl som u nich nabijat Renault ZOE cez HPWC. Takisto vedia HPWC pripojit k solarnemu systemu a inteligentne regulovat HPWC nabijaci vykon podla aktualneho vykonu solarneho systemu.
Namiesto dotahovania sa, by som navrhoval, aby ste ziskali oficialne vyjadrenie z Tesly, ci to mozne je alebo nie je.
Juro ,
Stano Kurek , nemal by to byt pre vas problem, kedze mate k Tesle velmi blizko.