Vtipy, funy fotky, gify a podobne ;)

Táto mala aj baterky ale tie zvuky sú otrasné a najmä zvuk spalovacieho motora nie je na mieste. A potom tam ešte čosi švitorí po čínsky tak som to radšej vypnul. Možno sa to bude dať preflashovať.

Komentár

naživo o 19:00 27. 01. 2019
Test maximálního dojezdu Nissan Leaf 2018 v zimě; V tomto testu vyzkoušíme kolik ujede Nissan Leaf 2018 na jedno nabití v zimním období. Pojedeme z Vestce u Prahy do Vystrkova a zpět. Je to cca 200km. Dojedeme? Podívejte se...

Komentár
[No message]

Prílohy

• photo4303.jpg
    photo4303.jpg
    98,8 KB · Zobrazení: 13
Komentár
[No message]

Prílohy

• photo4384.jpg
    photo4384.jpg
    75,2 KB · Zobrazení: 12
2 Komentáre
jux
jux komentoval
e-pedál
svojho času som vyslovil v diskusii možnosť, že sa znova objavia skackajúce autá a tentoraz to budú elektromobily. neuspel som, nik sa nesmial. pred týždňom, vo volebnú sobotu som v Trnave pri "aréne" stál vedľa (bleleho) LEAFu s nálepkou sk elektrárne a ajhľa, mladík za volantom mal presne ten problém - na zelenú sa prudko rozbehol a okamžite brzdil. o týždeň, v podobnom čase, na rovnakom mieste bol tmavošedý a síce neskackal, ale akceleráciu mal silne obmedzenú (voči škodovke pred ním).

Komentár
Vzorový nabíjač v Berlíne

Prílohy

• photo4747.jpg
    photo4747.jpg
    182,7 KB · Zobrazení: 13
3 Komentáre
H
head komentoval
Nice!!!

1fisker
1fisker komentoval
až na to, že parkuje v protismere....ak to nie je jednosmerka

MravecSK
MravecSK komentoval
Na Slovensku sa sice parkovat v protismere nemoze, ale to neznamena ze inde je to zakazane. Narpiklad v Irsku je to uplne jedno a detto v Polsku pokial viem.

Od kamosa mi dosiel link, co si o tom ako elektrikar a fanusik Tesly myslim:
https://teslasavereco.sk/

Nabijanie elektroauta tam sice nespominaju, ale ocakavam usporu okolo 40% :-DD

ivan32
ivan32 komentoval
Hahaaa, to som len tak tresol a fakt 😂😂😂😂

MravecSK
MravecSK komentoval
Precital som si co pisu na tom webe a je to o..b storocia :D

Späť