Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Starsie video, kde sa snazi sofer dodrzat predpisy a hodne mu to komplikuje pracu. Nakoniec ich aj tak bude musiet porusit. Ale ten kto tam riesil to dopravne znacenie sa vyznamenal.
Moji cesky znami oznacili, ze sa im paci jeden obrazok na FB a mna tiez pobavil, tak ho sem davam. Povedal by som, ze podobne to funguje aj inde, ze bud sa nerobi nic, alebo sa rozkope vsetko.
Zdroj: Budejicka Drbna na FB
Predmet: Teď už konečně chápu, jak se plánují jednotlivé opravy ve městě.
On ma rad junky food...ale obcas vybehne aj do normalnej restiky. Ja som si v Norsku daval na pumpe kdesi pred Mo I Rana, v takej restike s pultovym vydajom nejaku jahnacinu a vyslo ma to na 25e plus nejaky drink. Ked som platil, tak ma to na chvilu zaskocilo
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.