chápem, že si z toho rozhorčený, žial Uberturbiny majú špecifický rozmer a preto pneu od výrobcov určené výslovne pre elektromobily s označením EV je problém zohnať, napr. Michelin ich ani neponúka, ale uvidíme časom....
Celoročky Crossclimate 2 od Michelin som jazdil síce iba na "288kW" slabom a neporovnateľnom Volve XC60 T8 oproti Y Performance, ale zvládli bezproblémov 20cm snehu aj lejaky ako z konve, ktoré sa tu častejšie objavujú viac ako sneh...
čo sa týka prešmykovania u Performance sa mi to ešte nikdy nestalo ani pri tzv. okruhovom móde, ktoré tento model má narozdiel od LR,
tie dva Hairpin motory, ktoré Performance má narozdiel od LR sú ale brutálne aj pri rekuperačnom brzdení, s LR neporovnatelne, takže drží prikovaný na tej ceste, ako Huracán od Lamba.
chcel som len, aby sa tu vyjadril niekto, kto Uberturbíny má a či už to tu niekto riešil, čo sa týka celoročiek na tieto disky, nič viac....
určite nedojde sprzneniu Performance tým, že ju obujem do celoročiek od Michelin, tak ako tvrdíš...
nechápem načo ma tu urážaš, že si mám radšej kúpiť ID4, chcel som len vyjadrenie niekoho, kto tu Uberturbíny má a už to riešil