Pozrite si nižšie uvedené video a zistite, ako si nainštalovať našu stránku ako webovú aplikáciu na domovskú obrazovku.
Poznámka: Táto funkcia nemusí byť v niektorých prehliadačoch dostupná.
Na inšpiráciu
Comma3X opepilot (pod späťákom) v EV6 s HDA2. V režime lateral only (lebo mu to viac vyhovuje bez long).
Netradičné umiestnenie evDash pri Áčku.
Zobraziť prílohu 99959
jeeff povedal:Na mojej S a predpokladam aj na 3 su aj senzoricke tlacidla P R N D dole pod nabijackami na telefon, tie funguju vzdy aj ked nejde displej, len su standardne zhasnute. Ale mali by sa rozsvietit, ked tam podrzis prst. Ale ja som ich zatial nikdy nepouzil, displej mi vyhovuje.
Co sa tyka N za jazdy tak to netusim, nikdy som N nepouzival, viem rekuperovat nastavenim plynoveho pedalu a neplachtim. Ale asi ked swipnes z lava do prava a vysunie sa volic smeru, tak tam mozno N niekde bude. Alebo teda pouzijes tie senzoricke ako spominam hore.
Len si kopni. hodnotit produkt podla jedneho kusu... Tesly sa asi nekazia LOL. Keby je to uskromne auto, tak by ma to asi stvalo vyrazne viac, ale takto...Miroslav Rojko povedal:Smutne, kam to dospelo. Naozaj to bol omyl a nedostatok konkurencie, ked ma clovek v pamati skvele korejske elektromobily spred 4 az 7 rokov dozadu ?
Len si kopni. hodnotit produkt podla jedneho kusu... Tesly sa asi nekazia LOL. Keby je to uskromne auto, tak by ma to asi stvalo vyrazne viac, ale takto...