Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Pekne video a vsimol si niekto ze tato Tesla Model X uz nema 3G ani 4G ale LTE (co je nadstavba 4G) a to je uz ina kava vramci wifi internetu. Podla toho co som videl na TA3ke http://www.ta3.com/clanok/1075277/n...kom-4g-lte-unikatny-fotovolkaicky-system.html tak teoreticky celovecerny film cca 1GB dat to stiahne za 26s. No a tento pouzivatel tam ma dalsie dva videa. Toto tu je part 3 a este ma part 2 a demo.
Vlastnik TMX Max Kennedy poslal video ako tahal svoj cln
spotreba energie prirodzene stupla
na konci videa skusal zrychlit s jazdnou supravou cca 4,7 tony z 55 - 80mil/h ( z 88km/h na 129km/h)
bez problemov cca za 7 sekund
Dalsie obsahovo aj technicky kvalitne (az na mikrofon) video modelu X, toto je prva cast, dalsie budu zrejma nasledovat
Radsej klikajte sem: to iste, len lepsi zvuk: https://www.youtube.com/watch?v=TKDd_Z-JxIY
Tu je fun video, ako sa sucasne otvaraju predne dvere (aj spolujazdcove Stano Kurek ) a Falcon Wing Doors (FWD).
Nedavno totiz boli obavy, ze sa nedaju naraz otvarat predne dvere a FWD, lebo sa navzajom dotknu. Tesla vydala stanovisko, ze to mozne je. S varovanim, ze medzi nich netreba dat ruku, ked su v pohybe blizko pri zatvorenej pozicii. V podstate, ze to je podobne, ako si privriet ruku do obycajnych dveri. Boli to
(supplied by technical team) Front door and falcon door are perfectly fine to open at the same time as the opening arc of the front door is tangent to the arc of the falcon door. The only thing to be aware of is that given the close clearance between the doors, one should be careful not to place one's hand on the outside edge of a closed or nearly closed front door while the falcon door is in motion and also nearing the closed position. Basic due-care that one would apply to similarly-sensitive areas of a conventional door near the hinge point or when nearly closed.
Pisu ze nie je mozne aby sa dotkli dvere, len zeby sa tam mohol niekto privriet pri urcitom uhle otvorenych prednych dveri a zatvarajucich/otvarajucich sa FWD Na TMC zalozili vlakno, kde ludia davaju otazky a majiteli modelu X ich zodovedaju. Podobnych veci tam riesili viacero. http://www.teslamotorsclub.com/showthread.php/59639-Model-X-FAQ-(wiki)
Cela ta debata vyplyva z prehnanej americkej pravnickej zaluby vsetko v navodoch ci zmluvach rozoberat extremne do detailu a upozornovat na akukolvek hlupost, co sa da vymysliet. Napr. "nedavajjte psa ci dieta do pracky"... Rozoberaju aj zalezitosti, ktore su kazdemu jasne. Dvere na TMX sa nemozu zrazit. Komplikuju to upozornenim, ze pri zatvarani oboch alebo len jednych dveri nie je dobry napad pchat prsty medzi predne a falcon dvere, lebo vysledok bude rovnaky ako na ostatnych autach ked nechate prsty medzi dverami a zabuchnere predne dvere (alebo zatvorite posuvne).
TMX ma odkladaci priestor vo dverach a stredovu konzolu uz standardne nie za priplatok ako TMS. Da v buducnosti Tesla do TMS odkladaci priestor do dveri ako ma TMX? Bolo by to fajn.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.