Zdravim pani.Vonku sice mame pekelne horucavy,leto nam finisuje ,a blizi sa nam jesen...zima.Rad by som vedel ako je to (prakticky)s takymto autom v zime.Isto uz mate niektori z Vas nejaku tu zimu odjazdenu aj v troska odlahlejsich aj severnejsich a hornatejsich oblastiach slovenska.Nehovorim ze v BA zima nie je ale nie je to predsa len ta "prava" oravsko-kysucka zima... ..V navodoch je sice co to uvedene ako sa mame k vozidlu spravat ,ale je to len teoria.rad by som vedel aj prakticke skusenosti..Na co sa mame okrem znizeneho dojazdu a zimnych pneu pripravit?Co nas moze prekvapit ,zaskocit?.?Dlhodobe parkovanie na "certsvom vzduchu" nie v garazi?Parkuje niekto z Vas aj vonku pred domom?Ako vplyvaju na auto kriticke celodenne mrazy ktore udieraju vo februari ... spravanie sa auta resp.elektroniky pocas tychto celodennych mrazov..Co sa tyka garaze..Vykurovana alebo staci aj nevykurovana??Je pre EV garaz nevyhnutnost?Dakujem
s hubkou na tube nanasam kontaktne priamo na gumu ale treba to urobit v predstihu kym je guma sucha a ma prazdne pory tie zaplni olej ktory gume nedovoli nsiaknut vodu ktora by mohla primrznut