- Pridal sa
- 3 apr 2015
- Správy
- 4.156
Pozrite si nižšie uvedené video a zistite, ako si nainštalovať našu stránku ako webovú aplikáciu na domovskú obrazovku.
Poznámka: Táto funkcia nemusí byť v niektorých prehliadačoch dostupná.
Dobry den, co presne ma by v spominanom clanku zavadzajuce? Dakujem za odpoved.Pozor, ten clanok z Teslamagazinu https://www.teslamagazin.sk/skoda-ci...ena-slovensko/ je zavadzajuci. Pytal som sa priamo zodpovednych v Skode aj na MH SR a termin objednania vozidla je pre pridelenie dotacie absolutne nepodstatny. T.j. realne mozes CitigoE objednat do 30.11. za zvyhodnenu cenu a po dodani na jar 2020 si uplatnit na neho dotaciu. Skoda ma pre SK trh pridelenych v prvotnej faze iba 300 vozidiel, tak ak ju chcete, nevahajte.
Zavádzajúce v článku na teslamagazin je to, že tam píšete akože bonus 3600 je kvôli tomu, že nie je dotácia a potom s dotáciou je cena 21000€ - ako Vám napísal g211.
Neplatilo to ani pri predchádzajúcej dotácii. Osobne som objednal EV pred vyhlásením prvej vlny dotácie a dotáciu požiadal až neskôr a bolo to v poriadku. Skôr je to opačne, treba objednať dokedy dotácie nie sú, lebo potom importéri zvýšia cenníky, znížia zľavy a na dotáciu sa zaregistrovať neskôr.
Ďalším dôvodom je možný krátky termín na kúpu po registrácií na dotáciu, preto je tiež lepšie objednať hneď, nakoľko čakacie doby sú a budú veľké.
A ešte ďalším zavádzaním je tvrdenie, že na Slovensku je cena Citigoe iV väčšia ako v CZ o 1000€. Nie, nie je, s bonusom 3600 je dokonca výrazne nižšia, nakoľko v Čechách sa k cene priplácajú pakety výbavy, ktoré tu u nás sú už zahrnuté. Stačilo otvoriť cenník a pozrieť napr. tempomat, parkovacie senzory atď, ktoré v CZ výbave za 429000 CZK nie sú.
Keď sme pri tom zavádzaní, tento článok "V Starej Ľubovni vyrástla prvá nabíjacia stanica pre elektromobily" na mojelektromobil.sk z 11. októbra 2019:Pozor, ten clanok z Teslamagazinu https://www.teslamagazin.sk/skoda-ci...ena-slovensko/ je zavadzajuci.
je tiež veľmi zavádzajúci. V tom meste bola prvá nabíjačka postavená už pred niekoľkými rokmi, ešte v roku 2014, keď mojelektromobil ani neexistoval. Sám som tam osobne bol. Plus aj iné nabíjačky sú tam už dávno.Mesto Stará Ľubovňa si uvedomuje množstvo emisií, ktoré produkuje sektor dopravy najmä v mestách a chce v rámci svojich možností prispieť k ich zníženiu. Nainštalovala tak prvú nabíjaciu stanicu v meste.