zdravim. na poslednej prehliadke (2 v poradi, cca najazdenych 33k km) mi povedali, ze autobateria ma mensie napatie, nech si ju dam nabit. Som sa spytal, ze na rocnom aute mam davat nabijat autobateriu? Na ix35 diesel som to za 4 roky ani raz nespravil a to boli pamatam aj zimy -25st. Bol ticho.
Niekedy mi pri zapnuti auta zahlasilo tu hlasku, neviem presne znenie textu. ze pocas statia bolo nutne pouzitie nabijania vnutornej baterie. No a teraz sa stalo, ze som 3 dni nejazdil, pridem k autu a nula

. Musel som dat nabit baterku. Tester neukazal ani jednu bodku pri teste a nabijacka mala problem zacat nabijanie. Musel som ju nechat asi 1den v teple, aby vobec zacala nabijat.
Nemal s tym nikto problem? Hlavne s tou hlaskou. Lebo teraz rozmyslam, ci mi ju nieco v aute nevybija, alebo je to proste normalne chovanie autobaterie v pripade EV.
Denne jazdim 20km do roboty a 20km spat domov. To je 5x do tyzdna. Plus niekedy zbehnem trasu cca 800km. Asi raz za stvrtrok.
V servise v KE mi pridu, ze nemaju vedomosti ako s EV nakladat. Takze skusam nejake rady tu, s ludmi co EV aj maju.